Background adbanner
Background adbanner

MILJANA PRAVI HAOS: Sestrama nudi 50 evra u zamenu za OVO, skida masku sa kiseonikom, psihijatar pokušava da joj pomogne!

Objavio: RHT
09/08/2022 10:30 AM
Miljana Kulić, učesnica brojnih domaćih rijalitija, već nekoliko dana se nalazi u Kliničkom centru Srbije, nakon što joj se pogoršalo stanje posle operacije želuca u Turskoj. Iz bolnice u Nišu su je prebacili u Beograd, a Miljanino stanje je variralo, dok je sada van životne opasnosti.

Foto: ATA Images

Međutim, Kulićeva se i dalje ne oseća dobro i u lošem je psihičkom stanju. Kulićeva tako non-stop viče po Kliničkom, te govori svima kako želi da ide kući i da ne može više da izdrži, a sad su do javnosti dospele informacije o njenim pokušajima da dođe do onoga što joj jako nedostaje.

Miljana, naime, nudi svima po Kliničkom centru 50 evra u zamenu za kafu i cigare, što, naravno, niko ne želi da joj učini, piše “Alo”. Ona skida masku sa kiseonikom, što doktorima pravi glavobolje, a sve vreme je psihički nestabilna.

Psihijatar je obilazi i uz prepisanu terapiju pokušava da joj pomogne, a medicinsko osoblje mora da joj daje sedative kako bi se smirila.

Marija Kulić je otkrila da joj je ćerka nervozna jer nije uz nju.

– Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne – kazala je Marija za “Kurir”.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x