Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Toma Zdravković je VOZIO BEZ DOZVOLE! Kad ga je POLICJAC UHVATIO…” NEVEROVATNA PRIČA iz života pevača VRELE FOTKE SANDRE AFRIKE UGLEDALE SVETLOST DANA! Pevačica, kao od majke rođena na krevetu, jedva pokrila intimu! SKANDAL! (FOTO) BIVŠI RIJALITI IGRAČ ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, ovo su svi detalji! (FOTO) TANJA SAVIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: “Ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete” POTRESNA SUDBINA UČESNICE RIJALITIJA: “Lekari su me OTPISALI, a OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME U*IJE! Marija: “Bila sam KLINIČKI MRTVA!” “VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO!” Anita Stanojlović ne prestaje da iznosi u javnost detalje raskida sa Anđelom Rankovićem! ŠOK! (FOTO) Udovica Tome Zdravkovića ekskluzivno za HYPE TV o NEPOZNATIM DETALJIMA ŽIVOTA pevača! Spomenula i NEPRAVDU koju je doživela! “Predaš PAPIRE pa za GODINU DANA dobiješ ODBIJENICU!” David Bilbija u D-castu o SPAJANJU PORODICE: Ja sam AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN, a moja supruga je…” (VIDEO) SLOBODA ODREŠILA KESU! Glumica se ponovila, a za jedan detalj izdvojila brdo para (FOTO) TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali…

MILJANA KULIĆ POTPUNO UNIŠTENA! Od njene veze sa Zolom nema ništa: “Za zdravu vezu je dobro menjati partnere”

Objavio: RHT
23/05/2024 9:57 AM

Miljana potpuno uništena!

Od kako se u Belu kuću vratio Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić nema mira. Juri ga non stop u nadi da će obnoviti vezu, ali joj još uvek ne polazi za rukom. U jednom trenutku na red je došao i bivši rijaliti partner Miljane Kulić, Darijan Radumirović. Naime, on je šokirao sve svojim savetom za osvežavanje veze kada je rekao da je za zdravu vezu dobro manjati partnere.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Miljana potpuno uništena!

– Idealna veza ne postoji, niko na svetu nije idealan. Da postoji, niko na svetu ne bi bio u njoj, ja to garantujem, nas to ne radi. Par puta je partner hteo da me kontroliše, ali sam slobodarskog duha i onda to ne ide jedno sa drugim. Jednom sam se rastao sa devojkom zbog njene bolesne pedanterije – odgovorio je.

Onda je jedva dočekala da svoj recept za vezu da Miljana.

– Baš razmišljam o tome ovih dana i loše spavam, ja sam mišljenja da je redovan dobar odnos i osveženje sa drugim partnerima, ali da nikako ne bude uhvaćen. Nikad sa partnerom iskreno i uvek toplo hladno, da se ne dobije ono što se očekuje i da bude jedan odnos kao da je novi partner – rekla je Miksi.

Međutim, većina je u rečima koje je izgovorio Darijan prepoznali da aludira na svoju bivšu devojku, koja se posle njega prešaltala na svog bivšeg Lazara Čolića Zolu, čim se ponovo pojavio.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner