Background adbanner
calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA DEVOJKA JE BILA MOJE SVETLO NA KRAJU TUNELA!” Gasttozz ekskluzivno za Hype TV “Ona je ispala pravi heroj! Sve vreme je bila uz mene” “Barbara Bobak NIJE PEVAČICA! Postala je popularna preko Darka Lazića!” Evo ko je URNISAO folkerku, otkrio ŠOK DETALJ: “Mene bi bilo SRAMOTA DA…” Učesnik IMANJA PROMENIO IMIDŽ?! Evo kako sada izgleda zvezda iz BIH! (FOTO) “GOVORE MI DA IDEM U CRKVU, DA SE ZAKLJUČAM U SOBU” Gasttozz o maleru koji ga je poterao PUKLA TIKVA?! Maja Marinković i Stanislav Krofak RASKINULI?! On se odmah OGLASIO na mrežama! (FOTO) Zlatni vaterpolista objavio PRVU FOTKU SA ĆERKOM! Žena mu se porodila pre nekoliko dana – SVE BLISTA (FOTO) ZEMLJOTRES na HALKIDIKIJU! Evo koliko je bio JAK! “Brena i Prija UOPŠTE NE PODNOSE JEDNA DRUGU!” Poznata proročica otkrila sve o odnosu SNAJE I SVEKRVE! “Pitam se da li se JOŠ NEKOM OVO DESILO?!” Nataša Bekvalac umalo da BUDE U OPASNOSTI, njena SESTRA sve opisala: “ŠOKIRANA PRIZOROM…” (FOTO) POŽAR U NACIONALNOM PARKU TARA! Vatrogasce rade PUNOM PAROM, vidikovac zatvoren za TURISTE! (FOTO) “Ja sam GENERALNI BEBISITER!” Kristijan Golubović o ODGOJU DECE: “Skoro NIKAD NE SPAVAM!” Evo šta kaže njegova Kristina! Slobina Jelena PRE ESTETSKIH OPERACIJA?! Glumila u spotu POZNATE PEVAČICE – NE BISTE JE PREPOZNALI (FOTO) Bora Čorba PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Evo šta su PORUČILI iz ROKEROVOG TIMA! Koliko je HUMANA Lidija Vukićević! Glumici se SVI DIVE zbog postupka: “Ovo NISAM MOGLA DA GLEDAM I…” (FOTO) HYPE TV PROGRAM za NEDELJU 25. AVGUST! Milica Mandić i njen TRENER u “MALIM STVARIMA” sa Snežanom Dakić! “Dalila je BAŠ PROPALA!” Poznati tiktoker ŠOKIRAO: “I dan-danas se kaje što…” (VIDEO)

“Miljana me je ZAKLJUČALA U STANU! Na PROZORIMA su bile REŠETKE!” Lepi Luka do detalja opisao TEROR koji je doživeo od Kulićeve! U “Carcastu sa Va Vanom” OGOLIO DUŠU

Objavio: RHT
23/08/2024 3:30 PM

Lepi Luka do detalja opisao TEROR koji je doživeo od Kulićeve!

Ovog petka u emisiji Carcast sa Va Vanom očekuje vaš intrigantan razgovor sa poznatim tiktokerom.

Foto Instagram/radivojevicluka_official, Hype TV

Naime, Va Vana, odnosno Vanja Veljić provozala je u svom autu Luku Radivojevića. Lepi Luka, kako je pravo ime ovog influensera, otkrio je pikantne detalje iz svog života.

Mediji su ranije pisali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, a sada je Luka opisao jednu šokantnu situaciju.

Lepi Luka do detalja opisao TEROR koji je doživeo od Kulićeve!

“Bio sam kod nje tri dana. Žena me, bre, zaključala u stanu, na prozorima bile rešetke! Sakrila mi telefon, a mama me zvala hiljadu puta. Nisam mogao da joj se javim na telefon”, započeo je Lepi Luka.

“Hvala Bogu pa su je zvali u emisiji pa smo morali da idemo za Beograd. Bila je zaljubljena u mene, bukvalno je htela da me siluje”, rekao je Radivojević.

Miljana Kulić, Foto ATAImages

Tiktoker se dotakao i toga što se razočarao u Aleksandru Prijović, a govorio je i o Dalili Dragojević.

Takođe, Luka je priznao svoju seksualnu orijentaciju. Pogledajte celu emisiju “Carcast sa Va Vanom” u nastavku.

ELENA STOJČEVSKI ranije gostovala kod Va Vane

Podsetimo, u prošloj epizodi Va Vana je provozala Elenu Stojčevski, koja je komentarisala bivšeg momka Marka Arsenijevića Arsu. Govorila je i o optužbama za nasilje koje su bile upućene njemu od strane Nike Ilčić. O ovome čitajte u ODVOJENOM TEKSTU.

Takođe, pogledajte i celu tu emisiju na Jutjubu u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Spremite se za IMANJE

Učesnici seoskog imanja u Lisovićima moraće da se naviknu na poljoprivredne poslove, ne bi li opstali u rijalitiju. Takođe, briga oko domaćih životinja, fizički poslovi ne bi trebalo da budu strani za učesnike. Kako je Saša Mirković, direktor i vlasnik HYPE produkcije rekao, SMS poruke koji budu slali gledaoci – ići će u humanitarne svrhe. Tako da ćemo obradovati porodicu koja nema dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner