Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! NJOJ JE IVAN MARINKOVIĆ PRAVIO DETE?! Procurila šokantna TAJNA, Jelena UHVAĆENA U LAŽI, javnost zanemela EKSKLUZIVNO HYPE UHVATIO MILANA MARIĆA! Evo šta radi glumac kada ga niko ne gleda! (FOTO) CITY HYPE: Višnja Petrović demantovala glasine da je u vezi sa Urošem Živkovićem! Teodora Popovska priznala da je iscenirala sukob sa devojkom na jednom festivalu! (VIDEO) Ivica Iliev najavio radikalne promene! “Neprihvatljivo je da Partizan poslednjih godina ne izbacuje i ne prodaje igrače” PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Sergej Trifunović PUŠTEN IZ PRITVORA! Tamo je proveo 15 sati?! Ovo su NOVI DETALJI (FOTO) MAPA CIKLONA BORISA! Evo gde se u odnosu na našu zemlju sada nalazi sistem koji Evropi doneo KATAKLIZMU (FOTO) ANĐELA GURA BANANU U G*ZU! SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU! Da li je moguće da je ovo radila? Otac Sergeja Trifunovića o NJEGOVOM HAPŠENJU: “Bio je na ‘ničijoj zemlji’, a onda su ga HRVATSKI SLUŽBENICI…” “ZBOG TEBE SAM BOLJA!” Ana Korać objavila sliku sa SINOM! Posvetila mu OVE REČI! ŠOK IZJAVA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ! Evo šta kaže njena, a šta Terzina porodica na trenutnu situaciju MILJANA NOSI IVANOVO DETE, A NE ZOLINO? SKANDAL VEKA! Isplivale NOVE INFORMACIJE! PRATI SE VODOSTAJ DUNAVA! Novi Sad je u domenu redovne odbrane od poplave! ODLUKA MILJANE KULIĆ O BEBI! Novi detalji, spomenula i oca deteta! Nastao muk u Beloj kući Jeste li osetili zemljotrese? Zatreslo se tlo u Srbiji, a evo gde tačno OTKRIĆE! Horoskopski znaci pre i posle seksa! Neki su nezasiti i perverzni, a neki…

MILJANA KULIĆ DONELA ODLUKU O TRUDNOĆI! Otkrila da li će roditi dete!

Objavio: RHT
17/09/2024 9:45 AM

MILJANA KULIĆ DONELA ODLUKU O TRUDNOĆI!

Miljani Kulić šokirala je sve kada je pre nekoliko dana otkrila javno da je trudna! Ta vest najviše je iznenadila njene roditelje Mariju i Sinišu, ali i Zolu koga je Miksi navela kao oca deteta.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je sada objasnila da je u četvrtoj nedelji trudnoće, ali i da li planira da zadrži bebu i koja je njena konačna odluka.

– Rešila sam da uzmem život u svoje ruke, Željko je poželeo da dobije brata ili sestru. Svake moje kiretaže me je blam i nikada nisam sama odlučivala o svom životu, već moja majka. Ja rađam dete za sebe i da bi Željko imao brata i sestru – rekla je Miljana i time saopštila da će dete roditi. A onda je spomenula i majku Mariju i njenu reakciju.

MILJANA KULIĆ DONELA ODLUKU

– Ona me je uvek držala na udici i mislila da nisam sazrela mada sam ja uvek i mlađu sestru čuvala. Tako da želim da dokažem da sam sposobna za ljubav. Volela bih da bude devojčica i da Željko dobije sestru, mislim da će se Zola promeniti i shvatiti da mora da se uozbilji – rekla je Miljana.

– Svi misle da je Ivan otac jer smo provodili vreme zajedno, ali meni to nikada nije padalo na pamet jer sam sedela u ćošku i odvojena od njega. Par puta je ulazio u sobu i video da sam pričala sa Zolom, to pomirenje se desilo pred moj ulazak u rijaliti. Mi smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Bili smo zajedno desetak dana pred rijaliti i tad se to sve desilo – rekla je Miljana. A onda objasnila gde se sastajala sa Zolom i da li su planirali da naprave bebu ili je ovo biloo slučajno kao i prethodnih nekoliko puta.

– Nedostajao mi je jako, tako da smo namerno pravili dete. On je meni rekao da želi to i da je vreme da ovekovečimo svoju ljubav. Ja sam uvek volela istog momka i zaista je vreme za tako nešto – rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner