Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju! ŽIVI BILI, NA MNOGA LJETA Vučić prisustvovao proslavi rođendana Miloša Zemana (VIDEO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) EKSKLUZIVNO! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA OBJAVOM! Ko nema para za pretplatu na sajt za odrasle, može da joj uplati na račun?! (FOTO)

“MILJANA JE PRETILA SAMOUBISTVOM KAD SU RASKINULI” Marija Kulić otkrila STRAVIČNE DETALJE: Evo šta se dešavalo letos sa Zolom

Objavio: RHT
16/09/2024 11:27 AM

“MILJANA JE PRETILA SAMOUBISTVOM KAD SU RASKINULI” Marija Kulić otkrila STRAVIČNE DETALJE: Evo šta se dešavalo letos sa Zolom

Miljana Kulić je šokirala cimere kada je uradila test za trudnoću pred kamerama.

Kako je priznala cimerkama otac je Lazar Čolić Zola!

Miljana je pretila

Foto:yt:zadruga official

Miljana je nakon saznanja trazila poziv sa roditeljima i sa Zolom.

Skandal je nastao kada Marija nike podržala trudnoću zbog kako kaže jakih lekova koje je Miljana pila. DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

ZOLA PODRŽAO MILJANU

Lazar Čolić Zola je sa druge strane podržao Miljanu uz reči da je voli i potencijalno najavio ulazak u rijaliti DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Miljana je pretila

Foto:instagram:lazarcoliczola

MILJANA JE PRETILA SAMOUBISTVOM KADA SU RASKINULI?

Marija Kulić se oglasila na Instagramu te otkrila šta se dešavalo letos van kamera. Navodno je Miljana pretila samoubistvom kada su raskinuli ona i Zola:

Marija je nedavno, nakon haosa u rijalitiju, progovorila o Miljaninom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, te otkrila da je nakon raskida sa njim pretila samoubistvom.

Miljana je pretila
Foto:yt:amigishow:zadruga official

Podržala sam njihovu ljubav, ali su se posvađali za 5 dana. Dala joj novac da ide kod njega u Beč, a kad su se posvađali, pretila je da će da se ubije. Podržala sam i letos, dala joj hiljadu evra da mu pošalje. Posle još 550 da imaju za 5 dana. Dala auto i benzin da ode po njega da ga doveze i šta? Posvađaju se i ona se vrati”- napisala je Marija na svom Instagramu.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner