Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKO JE SMRŠALA ADRIJANA LIMA?! Ovo je tajna manekenkinog uspeha! Reč je o režimu koji se lako prati i garantuje uspeh! NEOČEKIVANO! Udovica Bore Đorđevića stopirala projekciju dokumentarca o Ribljoj čorbi “Razumem PROSVETARE, REĆI ĆU JA SAM KRIV!” Vučić uporedio PLATU PROSVETARA u 2012. godini sa sadašnjom! “ISPAO MI JE TELEFON I TU JE BIO KRAJ!” Lazar Jeremić EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV se oglasio nakon JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE “Ogroman podsticaj saradnji i daljem razvoju između Mađarske i Srbije!” Vučić OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE na staničnoj zgradi! POTRESNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA! Teniser skrhan zbog smrti trenera (FOTO) SKANDAL! SOFIJA I TERZA IMALI VRELU AKCIJU! Dok trudna Milica prolazi kroz PAKAO, oni pred kamerama podivljali i zatresli sve! (FOTO) “Danas je IZVRŠEN ATENTAT na mene”: Desingerica se oglasio i šokirao priznanjem, ovo su detalji… VUČIĆ SAOPŠTIO EKSKLUZIVNU VEST: “Svi znaju kako se troše pare, videli ste kakvih je bilo budala, tražili da se povećava sve živo” RADA VASIĆ PROMENILA PLOČU! Zapretila tužbama zbog svojih ćerki, pa angažovala advokata! DOJAVA O BOMBI U OSMOJ BEOGRADSKOJ GIMNAZIJI Prisutni hitno evakuisani TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) PEVAČICA SE LEČILA OD ALKOHOLA GODINU DANA! Sve držala u strogoj tajnosti IMA SE – MOŽE SE! Rasta PROMENIO IMIDŽ I ODVEO DEVOJKU NA LUKS PUTOVANJE! Ovakav PROVOD bi svako poželeo (FOTO) ACA LUKAS NAJAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U STOŽICAMA! Konačno otkriveno i koje dve pevačice će biti specijani gosti u Ljubljani (FOTO) NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?! Evo gde je bila usidrena JAHTA od 300.000 evra zbog koje je SASLUŠAN Brenin muž?!

“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE REČI?!

Objavio: RHT
03/10/2024 10:23 AM

Miljana Kulić DONELA BRUTALNU ODLUKU

Kontroverzna Nišlijka ne prestaje da šokira.

Miljana i Ivan

foto: printscreen / instagram / marijakulic_mtaz

Odnosi između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića su se znatno pogoršali. Iako su ovo leto proveli zajedno u društvu sinčića, kako je krenuo rijaliti -. nastao je haos.

Ivan je sada u u boljim odnosima sa Jelenom Marinković sa kojom je bio u braku. Mnogi su govorili kako je njihova svađa, preljuba pred kamerama od strane Jelene bila izrežirana. Kulićeva nema nimalo lepo mišljenje o ocu njenog deteta, kome je i zamerila jedno.

Miljana Kulić DONELA BRUTALNU ODLUKU

“Danas je stavio pečat i dokazao da je radio sve zbog rijalitija. Nije ga ni pozdravio u rijalitiju, a sve je radio zbog Jelene, jer je bio ljubomoran. Prvo da uradi zube i smrša. Bitno da je pozdravio fanove, a ne Željka. Kad dete pita gde mu je tata, reći ću da je umro“, ispričala je Miljana.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić nedavno je izvršila kiretažu. Ona je pre ulaska u ovaj program zatrudnela sa Lazarom Čolićem Zolom i bila priličnpo odlučna da dete zadrži.

IZVRŠILA KIRETAŽU

Međutim, umešala se i njena majka Marija koja je rekla da ona zbog psihijatrijskih lekova koje je pila u trudnoći ne može da rodi. Pomislilo se da će ova situacija da zbliži Miljanu i njenu neprežaljenu ljubav, Zolu, ali do toga nije došlo. Zapravo se ponavlja isti scenario od ranije.

Miljana je, podsetimo, sina Željka rodila 2018. godine, a dete je začela u sklopu rijaliti programa sa Ivanom Marinkovićem.

Kada je reč o Ivanu, čini se da ima novu ljubav u rijalitiju – Mateu Stanković.

Hypetv.rs V.M.

GLEDAJTE IMANJE

Drugačiji format od ostalih, rijaliti Imanje donosi vam pravu seosku priču, bez ulepšavanja stvarnosti. Učesnici će morati da rade poljoprivredne, poslove, vode računa o domaćim životinjama. Neće moći da se izmotavaju. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša televizijska kuća.

Budite u toku jer uskoro kreće Imanje. Sve vesti o novom rijalitiju čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner