Background adbanner
Background adbanner

MILJANA KULIĆ: DUŽNA SAM CARU 700 EVRA, A TRAŽILA SAM PARE I OD SUBOTIĆKE!

Objavio: RHT
25/09/2021 8:45 PM

Miljana Kulić od juče je u centru skandala zbog svog profila na Instagramu koji je prodala vlasnicima jednog butika, a onda prijavila da je hakovan.

Miljana Kulic TV Printskrin

 

Kulićeva je otkrila i zbog čega je prodala profil, ali i kome duguje novac:

– Ja sam profil prodala, rekli su istinu. Bila sam u Doboju kod Zole 3.09. i ponestalo nam je para, jer je on sve potrošio. Zvala sam mamu da mi pošalje još para, ali ona nije htela jer mi je dala dovoljno novca kad sam pošla – započinje priču Miljana za beogradske medije i nastavlja:

– Ta žena mi je uplatila novac, ali je narednih 15 dana sa tog profila pisala i lažno se predstavljala. Profil je i dalje bio pod mojim imenom, a ona i njen muž su slali poruke za saradnju drugim firmama i na konto mog imena hteli da naplaćuju reklame. Ja da sam to htela, reklamirala bih i zaradjivala, ne bih prodala profil. Ja necu da se blamiram da reklamiram neke slotove i gluposti – objašnjava Miljana.

Povodom audio-snimaka i poruka koje je novi vlasnik Instagrama dao u javnost, a u kojima su dokazi da je posudjivala novac od Filipa Cara i Aleksandre Subotić, Kulićeva najavljuje tužbu.

IZVOR: ALO/HYPETV.RS

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x