Background adbanner
calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKINUO SE MILAN KALINIĆ U ŠESTOJ DECENIJI! Glumac pokazao izvajano telo! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PONEDELJAK 19. AVGUST! Ne propustite emisiju “D-Cast” autora i voditelja Dejana Dragojevića! STANIJA DOBROJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Starleta novom objavom šokirala sve! Asmin pao u zaborav?! (FOTO) VELIKO SLAVLJE U DOMU BOGDANA BOGDANOVIĆA! Naš košarkaš novom objavom rasplakao mnoge, ovo nije očekivao! (FOTO) NAŠOJ MANEKENKI NUĐENO 60.000 EVRA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmera, ona se hitno oglasila! U OVA TRI GRADA U SRBIJI DANAS GORI ZEMLJA! Izmereno 38 stepeni, a evo koliko je u Beogradu! TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU?! Katarinina objava uznemirila javnost, ona otkrila celu istinu! (FOTO) (NE)DOKAZANI: “DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi, vrištala i molila za pomoć i NIKO NIJE OTVARAO!” Uznemirujuća ispovest preživele Dragane Krunić, koju je pre manje od mesec dana bivši partner RASPORIO NOŽEM na Čukarici SUTRA SE MENJA SUDBINA ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo koga očekuje emotivni zemljotres PROCURELA NOVA FOTKA JODŽIROVOG OCA SA PEVAČICOM! Nakon dokaza da je bio sa Ksenijom Pajčin, na red je došla ona! Ovo niko nije očekivao! (FOTO) EMOTIVNA OBJAVA BIKOVIĆ SA SINOM! Glumac sve oduševio (FOTO) (HYPE PAPARAZZO) Miljana Kulić i Ivan Marinković završili u URGENTNOM CENTRU! Marija VAN SEBE! (VIDEO) SEVAJU OBLINE! Pevačica smršala 14 kilograma pa se skinula u minijaturni bikini (FOTO) ASMIN ODREŠIO KESU, PRŠTE ŠUŠKE! Stanija opustošila radnje (FOTO) MEĐUNOŽJE MILICE PAVLOVIĆ! ŠOK PRIZOR! Kreće voda na usta od pogleda! Vrela ribica… (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! Sanirana povreda, a evo šta je preporuka lekara

MARIJA U SUZAMA ZBOG MILJANE! Urgentno stanje Kulići u strahu! Ovo su svi detalji drame

Objavio: RHT
18/08/2024 11:58 AM

Miljani ugrožen život!

Miljana Kulić je zaršila u Urgentnom centru, hitno je hospitalizovana! Naime, rijaliti učesnica je juče  trebalo da obavi estetsku korekciju, ali loša krvna slika i analize su alarmantne, te je sprečena!

Marija Kulić se ne odvaja od naslednice, zabrinuta je za nju i njeno zdravlje! Kako se spekuliše ona je bila protiv njene odluke da operiše kapke.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official Miljana Kulić

Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official Miljana Kulić

Miljana je nedavno bila u veštačkoj komi, priključena na respirator i lekari su joj se borili za život. Marija Kulić od momenta kada je izašla iz bolnice vodi računa o naslednici. Najviše se plaši da mali Željko ostane bez majke!

Foto: Hypetv

Ovaj put kako se navodi rijaliti zvezda je upućena na kompletnu proveru! Ona je za domaće medije potvrdila da se sada dobro oseća.

Miljani ugrožen život!

Miljana Kulić je izjavila da je odustala od estetske korekcije zbog rizičnih vrednosti u krvi, što je izazvalo zabrinutost.

Foto Printscreen/Instagram/marijakulic_mtaz

Iako je trebalo da obavi zahvat na klinici, odustala je zbog povećanog D-dimera, što je označilo potrebu za hitnim medicinskim pregledom.

Inače Kulićka je planirala da malo sredi lice i da se ulepša, jer se priprema za ulazak u rijaliti.

Podsetimo, Miljana je napravila opštu dramu na klinici zbog čega je malo falilo da joj otkažu hirurški zahvat.

– Miljana je plašljiva i ona je za operaciju želuca jedva skupila hrabrost i snagu. Kada su ona i Marija stigle u Tursku i kada su joj opet uradili sve rezlutate i saopštili joj da ovog puta mogu da je operišu, Miksi je počela od sreće da plače. Sve je bilo okej i pripreme za operaciju su tekle u najboljem mogućem redu– priča:

Miljani ugrožen život!

Sve do momenta dok nisu Miljanu krenuli da vode u salu. Tada je nastao haos, bukvalno je sa onim braunilama i infuzijom počela da silazi sa stola. Doktori su bili šokirani i pokušali da joj objasne da će da bude sve u redu i da mora da se smiri jer ne smeju da je uspavaju dok je uznemirena – rekao je tada izvor za Star.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner