Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA KARABURMI TEŠKO POVREĐEN MOTOCIKLISTA! Protekle noći pune ruke posla za Hitnu pomoć TOPLOTNI TALAS NE POPUŠTA NI U SEPTEMBRU! RHMZ objavio prognozu, a samo u ovim delovima Srbije mogući pljuskovi LEPE VESTI ZA SRPSKI SPORT! Vučić čestitao Angelini Topić osvajanje zlatne medalje u skoku u vis “JURE ME, ŽELE DA ME UBIJU” Princeza Dajana poginula je 31.avgusta: Njegovo ime je dozivala na samrti, a mnogi misle da je NAREĐENO NJENO UBISTVO!? ŠKOLSKA GODINA JE POČELA! A evo i detaljnog plana svih raspusta i neradnih dana HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR! Ribe, JEDNA OSOBA vam MNOGO ZNAČI! Evo i zbog čega! “MOGLA SAM DA DOBIJEM SEPSU I DA UMREM” Deniz prošla kroz pakao nakon operacije: “Rana se otvorila” “Ne mogu Lunu da NAZOVEM NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio da li je u ZATEGNUTIM ODNOSIMA sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) “Trenutak PRESTANKA bavljenja baletom JE za mene bila VELIKA TRAUMA!” Bivša balerina OTVORILA DUŠU u “Malim stvarima” (VIDEO) “Marijana Zonjić je ISPALA JAKO LOŠA OSOBA!” Savo Perović NIJE ŠTEDEO bivšu cimerku: “LAGALA JE ZARAD…” (VIDEO Novo OGLAŠAVANJE Alena Islamovića: “JAVITE SE NJEMU, ja sam samo…” “Nije u stanju za posete, INTUBIRAN JE!” Samo JEDNA OSOBA može da OBIĐE BORU ČORBU u BOLNICI? “Bora Čorba je JEDINI koji nam je na POČETKU KARIJERE PRUŽIO PODRŠKU!” Član popularne grupe ZABRINUT za kolegu i prijatelja: Opisao i ŠOK ANEGDOTU Umro Budimir Lončar! Gastoza BAŠ BIJE MALER! Posle ZATVORA – PRELOM NOGE: “Nije lepo kad NAJBLIŽI čuju da si u URGENTNOM” (VIDEO) Indi U VRELOM IZDANJU! ZALUDELA SVE NA MREŽAMA, pišu joj BRUTALNE KOMENTARE! (FOTO)

Miljana Kulić BEZ DLAKE NA JEZIKU pričala o Milici, a Zola svojim mišljenjem IZNENADIO SVE!

Objavio: RHT
05/11/2023 4:30 PM

Pošle noći Elita je za nominacije birala između Milice Veličković i Adama Đoganija. Miljana Kulić svojim izlaganjem nije poštedela Milicu.

Foto: Printscreen

-Ove nominacije mi nisu inspirativne. Dotična nije vredna komentara, sama o sebi sve kaže. Pametnom je dovoljno da ukapira kakava je osoba i za šta je interesuje. Mene je ničim izazvana pokrala. Prva mi je tražila savte za Terzu i podržala sam njihovu vezu ali sada vidim da je sve to zbog rijalitija.Ona je jedna uličarka. Teodora će tek izneti stvari o njoj. Što se Adama tiče, kad god se sretnemo popijemo kafu. Nervira me kada upadne u depresiju i kada se šeta kao mumija. Mnoge gore stvari su se ovde dešavale. Ne bi me iznendailo da joj svakoga petka uđe po jedan. Adame i trebalo je da kažeš sve, svakako bi se saznalo. Tebe ostavljam a uličarku šalejem u izolaciju -rekla je Miljana

Lazar Čolić Zola mnoge je iznenadio svojim izlaganjem.

FOTO: Printscreen

-“Jako nezgodna situacija za mene, dobar sam sa Terzom, neko ko je iz mesta iz kog ja dolazim, Adama poznajem pet godina. Adama poznajem dugo i hoću da kažem da vidim da u njegovoj debati vidim da još uvek nije sto posto otvoren prema Terzi. Iskreno moje mišljenje, mislim da ova devojka nije iskrena prema Terzi, dok što se tiče njega, mislim da je iskren, pokazuje ljubav i pokazuje da je voli. Ko god misli da on nešto folira, mislim da je besmisleno. Videli smo se kod Filipa Cara na rođendanu, ne znam je. Što se tiče Adama, u nekim momentima sam skapirao da je trebao da ustane i da kaže: “Izvinjavam se što sam došao iz porodice Đogani”. Ja sam poznat po tome što sam se najviše izblamirao, a više bih voleo da sam iz porodice Đogani. Dobro poznajem Adama, a Terza je moj brat, tako da Adama ostavljam, šaljem ovu devojku” – rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner