Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAT NEVIĐENIH RAZMERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgoreo od besa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani zbog planiranog napada na stadion! Isplivali stravični detalji, svet u šoku, otkazano sve SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Ambrozija je u punoj snazi! A u ovim gradovima je NAJGORE! VREMENSKA PROGNOZA! Republički hidrometeorološki zavod upozorava na početak novog toplotnog talasa u Srbiji GASI SE STRUJA U SEDAM BEOGRADSKIH OPŠTINA! Evo detaljnog spiska ulica! Dnevni horoskop za četvrtak, 8. avgust: Vage muči retrogradni Merkur, Bikovima stiže priliv novca “KORIŠĆENJE RADNO NESPOSOBNE DECE ZA SKRNAVLJENJE” Bojana objavila nove OPTUŽBE: “Bila sam sa njom u domu” “Bilo kakvog KOPANJA NEĆE BITI još DVE GODINE!” Vučić o delovanju anti-litijumskih aktivista (VIDEO) Danas je SVETA PETKA TRNOVA! Ženama je ovo STROGO ZABRANJENO! Uroš Stanić URNISAO Kulićke zbog POMIRENJA SA MARINKOVIĆEM: “Obraz ĐON, ponovo ste se SLIZALE SA BUĐOLOM!” Ognjen Amidžić ZAKAČIO AUTO DOK JE VOZIO BEBU?! Evo gde provodi vreme sa ženom i ko se ne odvaja od njih! (HYPE PAPARAZZO) “U VEZI SAM GODINAMA, to VEŠTO KRIJEM!” Angeliina samo za HYPE otvorila dušu i otkrila GREŠKU IZ PROŠLOSTI (VIDEO) ŽENA OD SULTANA SE SKINULA! Sve se CEDI, a evo GDE IMA TETOVAŽU (FOTO) EVO KADA JE GOJAZNOST UZROKOVANA BOLEŠĆU, A NE HRANOM! Ako imate ove simptome hitno se obratite lekaru!

Miljana potpuno izgubila kompas! Čekala da Bebica zaspi, kako bi ga POLILA! Kamera snimila jezivu scenu

Objavio: RHT
20/03/2024 10:57 AM

Miljana izgubila kompas!

Kada Miljani Kulić padne mrak na oči, to izgleda strašno! Ona danima pokušava da isprovocira bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu.

Foto: youtube/printscreen TV PINK

foto: youtube/printscreen

Iako su davno stavili tačku na svoju romansu, Miljana ne prihvata činjenicu da je Bebica nastavio dalje i da uživa u svojoj novoj vezi. Pa je započela svoju torturu, spremna da mu se osveti za sve što je izrekao na račun njene porodice.

Nakon što je završena žurka, koja se svakog utorka održava većina se spremila za krevet i legla da spava. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidimo Miljanu koja je sačekala da se svetla u sobi ugase i da ukućani zaspu. Pa je sa deterdžentom za sudove krenula ka krevetu u kojem spavaju Bebica i Teodora.

foto: youtube/samorealno/printscreen

Miljana izgubila kompas

Kako komentarišu korisnici mreža, Miljana je najverovatnije imala nameru da ih polije deterdžentom. Međutim odustala kada je shvatila da su još uvek budni pa je odustala. 

Mnogi smatraju da Kulićeva nema meru ni u čemu, a posebno onda kada nekoga “uzme na zub”. Svi se sećaju momenta kada je Kulićeva isto na spavanju povredila glavu štiklom tadašnjem dečku Zoli, zbog čega je istog momenta diskvalifikovana. Sada, veliki deo publike smatra da Nišlijka već sada treba da bude diskvalifikovana da se slučaj “štikla” ne bi ponovio i sa Bebicom.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner