Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TROPSKI DAN PRED NAMA! Cela Srbija će da gori, a evo gde će paklene vrućine biti najgore! HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Devica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi “GOVORIO MI JE DA JE ZALJUBLJEN U MENE! I dalje ne znam zašto me je BLOKIRAO”POTRESNA ispovest rijaliti učesnice “Verovala sam mu” KO JE MISTER BIN? Dečak kojeg su matretirali i vređali zbog govora i fizičkog izgleda a koji NIKADA nije odustao od SVOJIH SNOVA Selin Dion zaradila DVA MILIONA DOLARA za izvođenje JEDNE PESME na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu Ivan Marinković se OKRENUO BOGU! Žena ga JAVNO PREVARILA, on otišao na SVETO MESTO (FOTO) OVA ŽENA JE MOGLA BITI JANJUŠEVA?! On je sada sve OBELODANIO, fotografisao se pored POSEBNE OSOBE i sve šokirao (FOTO) ANĐELA ŠPARAVALO JAVNO OBJAVILA OVOG MUŠKARCA! Nakon šokantnog odnosa konačno pronašli zajednički jezik Miljanin Željko SLAVI ROĐENDAN! Doveli mu “Sunđer Boba”, a majka i baka ga ne ispuštaju iz ZAGRLJAJA (FOTO) “BIVŠA ŽENA JE IMALA DVA POBAČAJA!?” Bojan Tomović IZNEO DETALJE iz braka: “I ona je pala u depresiju sa mnom, pa su psihijatri rekli OVO!” “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) “ACO PEJOVIĆ MORA DA SHVATI DA JE ACA LUKAS ZA NJEGA MEGA ZVEZDA” Bojan Tomović OČITAO LEKCIJU kolegi: “Pejović ima glupe pesme!” OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE GLAVOBOLJE ZBOG PROMENE VREMENA: Nikakve tablete vam neće biti potrebne ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE!  Pevačica jede na podu, ljudi u neverici

MILJANA I BEBICA OBMANULI I PREVARILI JAVNOST! Dužni su 20.000 evra koje su izgubili na kocki!

Objavio: RHT
30/09/2023 11:38 AM

Rijaliti par osmislio pakleni plan kako da odvojeno zaradi što više novca i vrati dugove koje je nagomilao napolju.

Foto: Printscreen instagram/Ilustracija Hype

Aktuelni učesnici “Elite” Miljana Kulić i Nenad Bebica Macanović obmanuli su javnost i glume da su u svađi, kako bi bili što zanimljiviji u rijalitiju, te zaradili odvojene honorare da bi kad izađu vratili dugove koje su zajedno napravili. 

Kako tvrdi izvor blizak paru za Republiku, njih dvoje su pre ulaska u Belu kuću izgubili ogroman novac na kocki, pa su pronašli način da se izvuku u čemu ih je čak i Miljanina majka Marija Kulić podržala.

– Miljana i Bebica su smislili pakleni plan jer su dužni 20.000 evra. Zadužili su se jer je Miljana opet izgubila na kocki velike sume novca i jedini način da se izvadi bio je da ponovo uđe u rijaliti. A pošto je veoma maštovita, sada već kao rijaliti veteranka, dosetila se da napravi dramu sa Bebicom pred ulazak i ponudi gledaocima nov zaplet, koji bi bili interesantniji, nego da su, kao prethodnih, sezona ušli kao par – priča dobro upućeni izvor i dodaje:

 – Čak i Marija je pristala da odigra svoju ulogu u ovoj priči. Primetićete kako više ne pominje kocku kao ranije i da se cela priča i kod nje vrti oko Bebice i njihovog raskola. Ni njihovi cimeri u Beloj kući nisu još poverovali da je moguće da Nenad okrene ploču, jer im je on uvek i u svemu bio na usluzi. Neprirodno im je da ja on sam lupio šakom o sto i odlučio da pokaže ko kosi, a ko vodu nosi. Jasno je tu, i sada i uvek, da Miksi, kakva god da je, vodi glavnu reč u svemu. 

Podsećanja radi, dok su još bili zajedno, Nenad i Miljana uhvaćeni su u kockarnici, iako je Kulićka prethodno sve vreme tvrdila da je sa tim prestala. Macanović se hvalio kako je on zaslužan što se poznata Nišlijka više ne kocka. Međutim, paparaco je ovaj par snimo u jednoj kockarnici dok sedi za aparatima, gde troši abnormalnu cifru. Odmah nakon ovih scena, Miljana je obavestila brojne pratioce da prodaje svoj Instagram profil, pa poručila zainteresovanima da joj se jave. Kako je i sama ranije u rijalitiju pominjala kockarske dugove, mnogi su pomislili da i nalog prodaje isključivo zbog tih dugova.

alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner