Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BEOGRADU UHAPŠEN AMERIKANAC! Kod sebe imao pištolj i municiju OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju ĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) ZAŠTO NE TREBA GLEDATI FILMOVE ZA ODRASLE? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! KOMŠIJE RASKRINKALE PRAVO LICE KATARINE GRUJIĆ: Ne mogu više da ćute, razvezale jezik: “Uveče je prava….” INTIMNA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN

MILJAN VRAČEVIĆ: „ČEMER I JAD! ZLOUPOTREBLJAVA MRTVE LJUDE!“ Ivan Marinković na meti Vračevića!

Objavio: RHT
23/12/2023 11:14 PM

U emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost je bio bivši rijaliti igrač Miljan Vračević.

Foto: Hypetv

Javnosti je poznato da Vračević nije u dobrom odnosu sa Ivanom Marinkovićem. Njih dvojica imaju jake sukobe i to nisu krili u rijaliti šou programu, gde su pokazali da se ne podnose.

„Kako opisuješ Ivana Marinkovića?“ -pitao je voditelj

„Pa to je jedan čemer, nesreća, jad, sve, čovek nema jedan segment života da je ostvaren, satkan od nekih laži, ne znam ni ja čega, priča neke budalaštine, on je veliki, on je ovo, on je ono, izmišlja, zloupotrebljava i mrtve i žive, mislim on je jedan težak nesrećnik“. -izjavio je Miljan na Hype televiziji.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner