Background adbanner
calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DO KRAJA DANA NAM SLEDE PLJUSKOVI I JAK VETAR! Hitno upozorenje RHMZ: Tokom noći će biti haos, Beograd takođe na udaru! NADLEŽNI ORGANI REAGOVALI ZBOG NASILJA NA PINKU! Jelena Ilić je PRIJAVLJENA POLICIJI za napad na Ivana Marinkovića na NACIONALNOJ TELEVIZIJI EVO ŠTA JE NAJVEĆA GREŠKA KOD MLADIH! Marko Nikolić u “Sada i ovde” kod Snežane Dakić dao savete zlata vredne! “GDE JE MILJANA?” KULIĆEVA ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Procurila scena koja je zgadila sve, javnost u šoku! (FOTO) OVO JE MANEKENKA KOJA JE PROMENILA VERU ZBOG BIVŠEG IGRAČA REALA: Njega se navodno odrekao OTAC i brutalno ga isprozivao “KO JE OVAJ PINOKIO?” Maja Marinković UZVRATILA PALJBU Mari Carici nakon što je prokomentarisala njenu GUZU DRAMA PRE SMRTI KRALJICE ELIZABETE! Evo kako je urnisala Megan Markl, ovo joj nikada neće oprostiti! HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU, 15. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Male stvari” i “Chit Chat” PONOVO UHVAĆENA U LAŽI? Anđela se žalila da ju je Zvezdan PROGONIO I PRATIO, a ona ga sve vreme zvala! Isplivali ŠOK DOKAZI (FOTO) SAVETI BABA VANGE ZA NOVAC I SREĆU! Evo šta treba da uradite UNIŠTENO MU LICE, JEZIVE SCENE! Ivan Marinković van sebe nakon Jeleninog napada, kamere snimile pravu sliku! (FOTO) TUŽNE VESTI! Umrla Vera Kunderova, udovica Milana Kundere OVU IKONU SVAKA SRPSKA KUĆA TREBA DA IMA Ako ste besni i ako vam nešto fali – samo je pogledajte: Tvrdi otac Predrag “NEĆE JOŠ DUGO ŽIVETI” Stravična istina o zdravlju Kejt Midlton i Čarsla, u palati niko ne sme da pisne, spremni na najgore! POBEDILA JE U RIJALITIJU, IMALA ODNOSE PRED KAMERAMA, A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Evo kako danas izgleda Ružica Veljković TRUDNA MILICA SE GUŠI U SUZAMA! Raskrinkala Terzu i slomila se na komade u emisiji, potpuno van sebe

“BOJIM SE DA SE NE PORODIM PRE VREMENA!” Trudna Milica ne može da dođe sebi nakon što ju je Terza izdao!

Objavio: RHT
14/09/2024 12:51 PM

“BOJIM SE DA SE NE PORODIM PRE VREMENA!” Trudna Milica ne može da dođe sebi nakon što ju je Terza izdao!

Photo: M.P./ATAImages

Za vreme jedne emisije, voditeljka je ugostila bivšu rijaliti učesnicu, Milicu Veličković.

Veličkovićeva je tom prilikom govorila o već sada bivšem vereniku, Borislavu Terziću Terzi, kog je ostavila zbog njegovog prisnog odnosa sa Sofijom Janićijević.

Ona ističe da je bila sigurna u Terzića, ali da je on olako pogazio njihov odnos.

– S tobom je brzo ušao u vezu, poljubili ste se još u karantinu. Da li misliš da on inače ulazi brzo u veze? – pitala je Ana.

– On je žeskaroš i znala sam ja to. Samo sam ga zamolila da se to više ne dešava – odgovorila je Milica.

– Šta bi mu prvo sad izgovorila? – pitala je Radulovićeva.

– Pitala bih ga da li si svestan šta radiš, a rekla bih i njoj svašta – rekla je Milica.

“BOJIM SE DA SE NE PORODIM PRE VREMENA!” Trudna Milica ne može da dođe sebi nakon što ju je Terza izdao!

– Misliš li da je on svestan svojih grešaka? – pitao je Darko.

– Nije, ali možda sad postane – rekla je Veličkovičeva.

– Koliko te brine budućnost? – pitao je Darko.

– Brine me zbog deteta, svi kažu da bebe osećaju. Samo se brinem da se ne porodim pre vremena. Stambeno pitanje nam je bilo problem, ako se to ne bude rešilo, nadam se da ću ja sebe obezbediti – kazala je Milica.

– Koji novac ste trošili preko leta? – pitao je Joca.

– Zajedničke pare, ali ja dobro raspolažem sa novcem, tako da obezbeđena sam – rekla je Veličkovićeva.

– Gde živiš ti sad? – pitala je voditeljka.

– Na Novom Beogradu. Uzela sam stan blizu svog stana. Plan je bio da i on bude tu, dok ne rešimo stambeno pitanje. Ne znam sad šta mogu da očekujem od njega. Mogla sam da dam ruku na panj da će Terza brinuti o detetu – rekla je Milica.

– Koliko ti se sad on gadi? – pitao je Joca.

– Najviše me boli što ne gleda dete – priznala je Milica.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner