Background adbanner
Background adbanner

Milica u Albaniji ostvarila san! Zbog ove odluke joj život visio o koncu!

Objavio: RHT
08/06/2021 9:26 AM

Milica Dabović preselila se sa sinom Stefanom u Albaniju pošto je potpisala ugovor za klubu “Tirana”.

Milica Dabović-Foto:Printscreen Instagram

Kaže da se brzo uklopila u tamošnji život jer ne razlikuje mnogo od Beograda, sina svuda vodi sa sobom, kako na treninge tako i na utakmice, a kada je potrebno da ga neko sačuva, uskoče koleginice iz ekipe. Milica je od kluba dobila
stan, obezbeđena joj je hrana kako ne bi morala da kuva, a i platom je vrlo zadovoljna.

“Kada je odlučila da ode u Albaniju i igra za njihov klub doživela je strašnu osudu naroda. Dobijala je jezive pretnje, to su bile poruke tipa da će je streljati, da je zaslužila najgoru moguću smrt i da će izdajici biti presuđeno onako kako zaslužuje. Jako je to uznemiravalo, ali ne zna kako da objasni ljudima da Albanija nije isto što i Kosovo, kao i da u Srbiji, pa i Crnoj Gori njen talenat niko nije cenio i da se dugo trudila da dođe do nekog profesionalnih angažmana. Ona se
preporodila od kada je sa sinom otišla u Albaniju, to je bila njena najteža ali i najpametnija odluka”, kaže izvor blizak Dabovićevoj.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x