Background adbanner
Background adbanner

MILICA TODOROVIĆ ZALUDELA MUŠKARCE VRELIM PLESOM! Od ovih kadrova svi se preznojavali! (FOTO)

Objavio: RHT
04/08/2022 11:00 PM

Milica Todorović na svojim nastupima atmosferu uvek dovede do usijanja, a pored toga, poznata je i po dobrom smislu za humor i pozitivnoj energiji.

Foto: ATA Images

Ona je sada na jednom svom nastupu publici priredila neverovatan spektakl, kada se uživela u ulogu trbušne plesačice. Milica je sve vreme uvijala kukovima, mešala zadnjicom i mrdala stomakom, te niko nije skidao pogled sa nje.

Iz publike su se čule ovacije i uzvici, a njen performans pozdravljen je gromoglasnim aplauzom.

Inače, pevčica je nedavno skinula četiri kilograma, ali još nije potpuno zadovoljna i priznaje da ipak muku muči sa stomakom.

– Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena – priča Milica i dodaje da je uspela da smrša bez gladovanja.

– Već nekoliko godina idem kod nutricioniste. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na taj režim ishrane. Lako mršavim, pa se ne opterećujem mnogo.

– Pre letnje turneje imala sam ličnog trenera i sa njim sam vežbala. Trenutno ne treniram jer mi je leto baš radno i zato što živim na točkovima. Prosto nemam vremena…

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x