Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJA VEST! Jači zemljotres pogodio Kragujevac! STIGLA DOJAVA O POSTAVLJENOJ BOMBI! Hitna evakuacija u niškoj gimnaziji AUTO POKOSIO DEVOJČICU U IVANJICI! Nesrećno dete ima teške povrede! A evo i šta se desilo u centru Beograda ŠOK IZDANJE MAME DŽEHVE! NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! Fotka zapalila društvene mreže! (FOTO) EVO KAKO IZGLEDA KAMENOLOM U DONJOJ JABLANICI NAKON POPLAVA! Traga se za nestalima, bageri stoje ukopani, scene jezive (FOTO) ŠOK NAPAD NA KEJT MIDLTON! Princeza ponovo na meti, a evo šta je razlog DRAMA KOD SVILAJNCA! Most se srušio dok je kamion prelazio preko njega (FOTO) “Uvek rado posetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva! A evo ko od najbližim saradnika mu pravi društvo (FOTO) “NESTAO JE…” Naša pevačica javno moli za pomoć, hitno uputila apel: “Odmah nas pozovite ako ga vidite” SVE JE SLUTILO NA KRAJ KALINIĆA I SANDRE! Evo kada je poslednji put objavio zajedničku fotku! (FOTO) “LJUDI, OVO JE OTMICA! GURAJU NAM TABLETE U USTA DOK SPAVAMO!” Rijaliti učesnici u POLICIJSKOJ STANICI! HYPE TV DIREKTNO SA LICA MESTA SVEČANOST NA OPLENCU! Vučević prisustvovao otkrivanju spomen-biste kralja Aleksandra (FOTO) Fudbaleri Partizana u ETNO SELU! Evo šta rade u Republici Srpskoj NOVAK NEZAUSTAVLJIV U ŠANGAJU! Đoković bez izgubljenog seta stigao do četvrtfinala! MAMINA KOPIJA: Ćerka Ane Mihajlovski izrasla je u pravu lepoticu – Kao TOP MODEL! Evo kako Iva izgleda ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLE GODINU DANA! “Nije smela da me pogleda, bila sam prilično besna” (VIDEO)

MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU:”Sve je to zbog stresa”

Objavio: RHT
09/10/2024 10:18 AM

Milica Todorović o zdravstvenom problemu

Milica Todorović kaže da je imala zdravstveni problem za koji nije znala, a da je glavni okidač bio stres! Pevačica je ispričala da je godinama kuburila sa viškom kilograma, a da je za sve bila kriva insulinska rezistencija.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je priznala za njeno stanje i zdravstveni problem okidač je bio stres:

Milica Todorović o zdravstvenom problemu

 Ja to sve zovem nova era Milice Todorović! To podrzumeva sve, kao što vidiš… Nisu magije, prosto sam imala veliku insulinsku rezistenciju! To je bio jedan zdravstveni problem za koji ja nisam znala. Patila sam se unazad godinama, bila sam na raznim dijetama, smršala bih, ali bi se to brzo vratila…Sve je to zbog stresa – priznala je Milica u emisiji.

Hypetv.rs/Sandra Stojanov

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner