Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Milica Todorović: Mnogo je teško oprostiti razočarenje!

Objavio: RHT
06/06/2021 7:47 PM

Kao što smo najavili ove nedelje u emisiji “Nedeljno popodne sa Stevanom”, koja se emituje na najgledanijoj kablovskoj televiziji Hype, gost kod Stevana Radivojevića bila je pevačica Milica Todorović.

Stevan Radivojević i Milica Todorović-Foto:Printscreen Hype

U studiju Hype televizije je bilo urnebesno, kao što smo imali prilike da vidimo i dok su se pripremali za snimanje, Stevan i Milica su bili u posebnom raspoloženju koje su preneli i u emisiju.

Celu emisiju “Nedeljno popodne sa Stevanom” možete pogledati u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner