Background adbanner
Background adbanner

Milica Pavlović prekinula je koncert i obratila se dečku iz publike: ” Nebitan si dečko, smešan si”!

Objavio: RHT
22/07/2021 8:02 AM

Milica Pavlović je sinoć nastupala u Mionici, gde je prekinula koncert zbog nemilog događaja koji se desio na istom. 

Milica Pavlović-Foto:Printscreen Instagram

Milica je uživala na svom nastupu dok je izvodila svoje numere, igrala, pevala, komunicirala sa svojom publikom, kao i uvek do sada, sve do trenutka kada je jedan tinejdžer napravio problem

Naime, pevačica je prekinula koncert kada je tinejdžer bacio punu flašu vode na dete, koje se nalazilo u prvom redu. Milica je istog trenutka prekinula koncert i obratila se počiniocu sledećim rečima: ,,To je kao in, ti si sada faca, pa će se prepričavati sutra. Ti misliš da je to in. Pa možeš da se smeješ do sutra. Nebitan si dečko, smešan si” – rekla je Milica dečku koji je bacio flašu, a onda nakon što je pitala dete iz prvog reda da li je dobro, nastavila sa koncertom. 

Popularna pevačica podelila je sa svojim fanovima fotografiju na kojoj se javno obratila istom i poručila mu da od srca želi da se nauči lepom ponašanju, manirima i da se nada da će jednog dana biti džentlmen, a ne divljak

Njeno obraćanje na koncertu, publika je pozdravila ovacijama u znaku podrške. 

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x