Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE

MILICA PAVLOVIĆ PERFORMANSOM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA NA PROMOCIJI: Čovek u crnom iznenada upao, a onda je pevačica reagovala, ŠOK SCENE! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/05/2024 5:32 PM

Milica Pavlović na promociji

Photo: Hype

Danas je bio veliki povratak muzičke zvezde Milice Pavlović nakon petomesečne pauze, kada je objavila tri potpuno nove pesme, uz još dva iznenađenja za svoju publiku. Pevačica nije samo predstavila “ep” sa pet numera, već je dodatno iznenadila svoje obožavaoce remiksom stare pesme i emotivnom baladom koju je premijerno izvela u Areni.

Tim povodom, Milica je organizovala susret sa medijima kako bi proslavila ovaj izuzetan uspeh i podelila radost sa svojom vernom publikom.

Photo: Privatna arhiva/Milica Pavlović na promociji

U beloj kombinaciji koja je isticala njen sjaj i vitku figuru, Milica je održala pres konferenciju, vidno raspoložena, ne skidajući osmeh sa lica zbog postignutog uspeha.

Onda je u svom prepoznatljivom stilu, oduševila prisutne izvođenjem performansa dok su u pozadini išle njene nove numere.

VIDEO:

Kako to obično biva kada je mlada zvezda u pitanju, ona je organizovala spektakularnu promociju pesama za medije u vili pored reke.

Malo pre nego što je pevačica stala pred medije, u vilu je “upao čovek obučen u crno”, koji je pokušao da joj odnese kofer sa dijamantima. Naravno, to je sve bila u pitanju gluma, s obzirom na to da je pevačica poznata po iznenađenjima.

 Ona ne krije svoju ljubav prema scenskoj umetnosti i dramskim momentima, koje uključuje i u svoje koncerte.

VIDEO:

Za nove numere vrlo zvučnih imena “Ona nosi Pradu”, “Gospode moj” i “Praštaj”, na kojima je vredno radila mesecima snimila je visokobudžetne spotove.

Osim novih pesama, Milica se potrudila da publici pokloni još dve divne stvari. Naime uradila je i remiks sa svoju stariju numeru “Spavaćica”.

Pevačica o baki i deki

Ali, objavila je i emotivnu baladu iz popualrne serije “Bolji život” – “Srce porodično”, koju je na koncertu uz suze posvetila baki i deki, a sada je progovorila o tome.

– Pa jeste iskreno. Nekako taj momenat kada smo čekali tu seriju na RTS-u je za mene jedan znak jednog bezbrižnog detinjstva. Kada nisam morala da razmišljam da li ću platiti račune, da li imam prašak za veš, da li mi je pun frižider ili nije. Nekako baš je bilo bezbrižno. Pamtim kako sedimo baka, deka i ja. Oni onako blago zevaju jer idu ranije da spavaju. Ja radosna da pogledamo zajedno jednu lepu porodičnu seriju i ta špica je značila da je kraj jedne nedelje. Onda sutradan ja moram u školu, a baka i deka da obavljaju svoje poslove u domaćinstvu – istakla je pevačica prisećajući se uspomena.

Hype

Pevačica o novim pesmama

-Pa uvek je nešto što je povezano sa muzikom. To mogu reći, nekako za sve ove godine u mom slučaju, uvek je muzika bila nešto najbitnije. Uvek sam radila nešto da intrigiram. Da zavedem, da dam muzički, da bude dobro i ono što se piše o meni, uglavnom je bilo vezano za muziku. Ja sam ponosna na to i samo ću nastaviti da radim tako – dodala je pevačica. Nakon toga je progovorila o novim pesmama, te otkrila i da li su neke i autobiografske:

“Prvi put se nisam puno mešala”

-Moram da kažem da sam ponosna na svoje saradnike. Da sam ponosna i na tekstopisca, imamo dva grčka kompozitora. Napravili smo jednu ozbiljnu priču. Prvi put nisam se puno mešala. Morala sam da sedim u stanu i da cupkam u mesto, rekla mi je sutra u osam. Dobro sutra u osam, sedi i ne zovi ženu, pusti je da radi – pričala je kroz smeh pevačica.

VIDEO:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner