Background adbanner
Background adbanner

Milica Pavlović javno “zapretila” Dušanu Petroviću! “Svašta imam u telefonu”!

Objavio: RHT
20/07/2021 10:52 AM

Milica Pavlović obratila se influenseru i fotografu Dušanu Petroviću na Instagramu, gde mu je uputila javnu poruku i zaintrigirala sve.

Milica Pavlović i Dušan Petrović-Foto:Printscreen Instagram

Pevačica je objavila svoju fotografiju u haljini i ispod nje “zapretila” Dušanu, koji je ignorisao njenu poslednju poruku.

– Ne budeš li mi odgovorio na poruku poslednju, vidi… Svašta imam u telefonu. Ne bih se ja igrala sa mnom – napisala je Milica na Instagramu.

Dušan se još uvek nije oglasio na svom profilu budući da ga je Pavlovićeva označila u objavi.

Posle Miličinog poteza mnogi su se zapitali o kakvoj poruci je reč, ali i šta to pevačica ima u telefonu, budući da je ostala nedorečena i nije želela da otkriva sadržaj.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x