Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

MILICA ISKRENO O NEPRAVDI KOJU JE PREŽIVELA Otkrila kako se oseća posle svega: I dalje imam gorak ukus u ustima! (FOTO)

Objavio: RHT
05/04/2021 4:00 PM

“Nemam neke stvari što se kajem, sve je urađeno sa razlogom i ne kajem se ni zbog čega i u to ime živeli”, završila je pevačica u emisiji

Pevačica Milica Pavlović radila je jednu kampanju na crnogorskom primorju i tom prilikom je istakla da je doživela veliku nepravdu.

Milica Pavlović – Foto: Printscreen Instagram

 Prijalo mi je da malo pobegnem od gradske gužve i ludila ovde – započinje pevačica.

– Ja sam odlično, mislim da tako i izgledam , u punom sjaju se vraćam za Beograd. ‘Ovde me ljudi zauistavljaju da čestitaju, i drago mi je, jer sam doživela nepravdu. I dalje mi je gorak ukus u ustima jer sam doživela sajber nasilje. To je bolno, ali znam da je moja namera bila ispravna, ja tu pesmu vidim isključivo kao lepu – priča Milica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner