Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Milić žestoko isprozivao Bregovića, pa spomenuo “Bijelo dugme” : “To je najveća prevara”

Objavio: RHT
11/05/2021 11:00 AM

Mili’ Vukašinović je u intervjuu za sarajevske medije ispričao detalje o životu i smrti kćerke Maje, ali i unucima koje posećuje u domu, a zatim i karijere u “Bjelom dugmetu”.

Milić Vukašinović-Foto:Printscreen

Bivši bubnjar pomenute grupe i frontmen “Vatrenog poljupca”, napao je svog kolegu iz benda Gorana Bregovića ističući da je “srozao ime koje je stvorio”.

Naime, on je na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa ostalim članovima benda, imao spreman odgovor:

– Ne, nemam zaista. Tifa je pre ove pandemije išao na turneju s Goranom Bregovićem kao ‘Bijelo dugme’, a to je zapravo Bregovićeva najveća prevara. To je nazvao koncertima ‘Bijelog dugmeta’, a ustvari je išao s njegovim vašarskim orkestrom. Srozao je ime koje je stvorio, a koje je veliko. Izdao je rokenrol na najbrutalniji način, rekao je Vukašinović.

Goran Bregović-Foto:Printscreen

Potom je odgovorio i na pitanje da li danas uopšte postoji pravi rokenrol.

– Dok je aktivna bila ta neka moja generacija i bilo ga je. Bilo je i tih nekih naših druženja, jer smo više i nastupali. A, danas je sve to zamrlo, nestalo, taj rok nije više aktuelan, primat je nekim jeftinim muzičkim pravcima koji nigde ne pripadaju. Moja generacija danas je stara, ali tu mislim samo na godište. Ja imam isti entuzijazam, snimam novi album, skoro pa svakodnevno se vežba. Sarajevska rok škola je još uvek uzor nekim novim mladim grupama, rekao je.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner