Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA GRCA U SUZAMA ZBOG ABORTUSA! Evo da li će zadržati Zolino dete HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 10. OKTOBAR! Ekskluzivno “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! UŽIVO OBRAĆANJE VUČIĆA IZ DUBROVNIKA! “Izmenili smo 3 stvari, Srbija će nastaviti da vodi suverenu politiku” CITY HYPE! Jovana Pajić o estradnim RAZVODIMA! Đekson ŠOKIRAN Gastozovim ulaskom u rijaliti! Darko Lazić PROSLAVIO rođenje ćerke! (VIDEO) ZOLA DOLAZI U BEOGRAD ZBOG MILJANE?! Čolić hoće da je ženi jer je odustala od kiretaže?! HAOS U NAJAVI! EVO KAKO JE IZGLEDALA ELENA KITIĆ PRE OPERACIJA! Procurila šok fotka POGINULA ĆERKA SRPSKOG ROKERA! Jeziva saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena AUTOBUS UDARIO ŽENU NA BANOVOM BRDU! Noga joj smrskana, Hitna pomoć je hitno odvezla! Istraga u toku! (FOTO) POBOLJŠAJTE KRVNU SLIKU! Ovih 7 namirnica su spas! MOGU DA VAS DIGNU IZ MRTVIH! “NEKA JE VUKU I ŠUTIRAJU, NE ZANIMA ME!” Marija Kulić besna nakon Miljanine neočekivane odluke! Neće više dolaziti iz Niša za Beograd zbog nje!  KAKO NAJLAKŠE POKRENUTI SVOJ BIZNIS? Vaš pouzdan partner na putu ka poslovnom uspehu – Godina d.o.o. NAJNOVIJA VEST! Jači zemljotres pogodio Kragujevac! STIGLA DOJAVA O POSTAVLJENOJ BOMBI! Hitna evakuacija u niškoj gimnaziji AUTO POKOSIO DEVOJČICU U IVANJICI! Nesrećno dete ima teške povrede! A evo i šta se desilo u centru Beograda ŠOK IZDANJE MAME DŽEHVE! NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA! Fotka zapalila društvene mreže! (FOTO) EVO KAKO IZGLEDA KAMENOLOM U DONJOJ JABLANICI NAKON POPLAVA! Traga se za nestalima, bageri stoje ukopani, scene jezive (FOTO)

MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MESTA!

Objavio: RHT
09/10/2024 11:37 AM

Kačavenda i Ana Ćurčić na sudu

Ana Ćurčić stigla je u Treći opštinski sud na Novom Beogradu, na suđenje sa bivšom prijateljicom Milenom Kačavendom. Sudski proces je u toku!

Foto: Hype tv

Suđenje se održava po Aninoj tužbi za krivično delo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika. Ovo je prvi put da se Milena Kačavenda pojavila na suđenju.

Ana važi za osobu koja se bori za pravdu, te je odlučila da stane na put svim lažima.

Kačavenda i Ana Ćurčić na sudu

Podsetimo, Ana Ćuričić tužila je bivšu prijateljicu i kumu Milenu Kačavendu. Na prvo suđenje koje je bilo u martu ove godine, Ćurčićeva je stigla raspoložena i sređena. A samo ročište nije dugo trajalo s obzirom da se Kačavenda nije pojavila.

Naime, ceo proces je odložen. Na suđenju se tom prilikom pojavio sin Milene Kačavende koji je ostao u dobrim odnosima sa Anom Ćurčić.

Hypetv.rs/ S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner