Background adbanner
calendar

Nedelja 26. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VRELA AKCIJA, NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! SVE TAJNE! Šokantne igrarije Maje i Stanislava LETI NAPOLJE! KAZNA! DISKVALIFIKACIJA! Nakon incidenta usledio šokantni potez EKSKLUZIVNO IZ MONTE KARLA! HYPE u VIP LOŽI sa ŠAMPIONIMA Formule 1 (VIDEO) SVE OČI UPRTE U NJU: Top model Nera Lešić oduzimala dah na crvenom tepihu prestižnog festivala u Kanu! Prisustvovala žurci na kojoj se dogodio INCIDENT zbog Kajli Džener? Održan skup Izborne liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”: “Svet kreće u ludilo, Srbiji nisu potrebne svađe”! (VIDEO) POSLE MESEC DANA SE VRAĆA U SRBIJU! Nikola Rokvić, danas sa porodicom stiže u Beograd! “Srbija je još jednom videla ko su joj istinski prijatelji”: NEDELJA sa predsednikom (VIDEO) STANISLAV JE URNISAO MAJU! Krofak do detalja opisao kako je “onesposobio” starletu SVE ZVEZDE NA JEDNOM MESTU! Hyatt leto uživanja i zabave EKSKLUZIVNO IZ MONAKA! Formula 1 ŠAMPIONI spremni da ZAPALE asfalt ZOLA POLIVA MILJANU FEKALIJAMA! Ovaj prizor tera na povraćanje! Sukob epskih razmera ŠOKANTNA OBJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo šta joj daje snagu da nastavi dalje i ko joj je podrška (FOTO) OPREZ! ZVEZDE DONOSE PROMENE! Blizanci budite korektni prema partneru, Ribama je neophodan oslonac MAJU STANISLAV PRISILJAVAO NA OVO! Starleta sve priznala, razvezala jezik o vreloj akciji PONOVO TOPLO, ALI STIŽE ZAHLAĐENJE! KIŠA! Evo kada da očekujemo prve tople dane ZEMLJOTRES! Zaljuljala se Srbija u ranim jutarnjim časovima

MILAN POPOVIĆ ČEKA TREĆE DETE SA 28 GODINA MLAĐOM SUPRUGOM!

Objavio: RHT
31/07/2022 5:00 PM

Kralj bakra Milan Popović čeka treće dete sa drugom suprugom Bojanom.

Foto: Printscreen YouTube

SAZNAJTE I: PREKRIVENA SAMO ŠEŠIROM: Severina ima nenadmašive obline!

Druga supruga Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Milan i Bojana dobili su iz velike ljubavi dva sina, Milana i Đorđa, a uskoro u njihov dom stiže i devojčica, kojoj se cela porodica neizmerno raduje.

Popović je otkrio kako su se on i Bojana upoznali, koliko se vole i da je lepa Beograđanka bez sumnje prava žena za njega.

– Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu – rekao biznismen za jedan dnevni srpski list.

– S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno.

Podsećamo, Milan i Severina Kojić bili su dve godine u braku, nakog čega su odlučili da stave tačku na svoju ljubav iz koje su dobili sina Aleksandra.

Severina se 2015. godine udala za fudbalskog menadžera Igora Kojića, a posle šest godina i razvela i sa njim nije imala dece.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner