Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SNEG STIŽE BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI! Detaljna prognoza do kraja oktobra NAPRAVIO NAJVEĆU ZEMLJU POSLE CARA DUŠANA Vučević na izložbi posvećenoj kralju Aleksandru: “Večna slava i hvala viteškom kralju, ujedinitelju, osvetniku Kosova!” Dnevni horoskop za četvrtak, 10. oktobar: Lavovi će dobiti zlata vredne savete, Vagama jedna planeta mrsi konce ERDOGAN DANAS STIŽE U BEOGRAD: Evo kako će izgledati plan zvanične posete “DA GA ZOVE PRODUKCIJA DA MU DA PARE ODMAH BI DOTRČAO” Miljana Kulić se GUŠI U SUZAMA! Ujutru je čeka VELIKA ODLUKA! Evo da li će ABORTIRATI RASKRINKAVANJE: Mitrovići platili Anđeli 120.000€ unapred da povuče prijavu za PROTIVPRAVNO LIŠAVANJE SLOBODE – ugovor za Đuričićevu donela Nina Kovačević! Tajni sastanak organizovao Milan Milošević Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju! “TRAŽILA MI JE 200 EVRA ZA KIRETAŽU” Zola raskrinkao sve o Miljaninoj trudnoći, a onda obelodanio mračne tajne Kulićevih “VOLIM DA BIJEM!” Stoja Novaković rekla zbog čega joj muškarci ne prilaze, pa otkrila da podržava Desingericu i da voli da ga sluša! “NEMAMO VREMENA DA KOMENTARIŠEMO NEBITNE LJUDE” Milica Pavlović pokušala da isproziva Acu Lukasa? Usledio HLADAN TUŠ TREŠNJE PROCVETALE PO DRUGI PUT! Evo šta kaže narodno verovanje, kakva nas zima čeka! TUGA DO NEBA! Poznati fudbaler (31) pronađen mrtav! OVO SU SVA PROROČANSTVA BABA VANGE KOJA SU SE OSTVARILA! ĐEKSON RASKRINKAO GASTOZA! Šokirao izjavom za Hype TV: “Smarao me je da radimo, pa ušao u rijaliti, propali bismo” “NE ŽALIM NI JEDNE SEKUNDE!” Dženifer Lopez progovorila o razvodu sa Benom Aflekom, osvrnula se i na skandalozne priče! “SRBIJA VODI SVOJU POLITIKU” Vučić poručio iz Dubrovnika: To je politika nezavisne, suverene i slobodarske zemlje (VIDEO)

Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju!

Objavio: RHT
10/10/2024 2:14 AM

Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave! HYPE TV: Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju!

U medijima se mesecima dele snimci u kojima rijaliti učesnici pominju Hype televiziju, a čini se da je neizbežna tema svakog dana.

Milanu miloševiću nikako da hype izađe
Foto:HYPE TV/yt:Zadruga official

Do te mere da ni voditelj Milan Milošević koji je dobio otkaz na televiziji HYPE i dalje doduše na Pinku ipak pominje HYPE.

Naime na snimku koji kruži mrežama Lepi Mića pominje HYPE, ali u nedostatku reči traži pojašnjenje od Miloševića koji odgovara “HYPE”:

Kako ona reč kako Hype”., rekao je Mića upitno a Milošević potvrdio: “HYPE”.

“Hajpate hajpate priču”, nastavio je Mića a komentari na mrežama se samo nižu.

Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave!

“Pa ovi ne mogu dan bez Hajpa”., “Opet Hajp”., “Milan ponovo o Hajpu”., samo su neki od komentara.

Foto:yt:Zadruga official


PRODUKCIJA HYPE TELEVIZIJE OVIM POVODOM PORUČILA JE:

Nakon ovog snimka oglasila se produkcija HYPE televizije te poručila da Milanu Miloševiću nikako da HYPE izađe iz glave!

Milanu Miloševiću nikako da Hype izađe iz glave

Foto:HYPE TV

“Mića je previše “PRLJAV” za naš ukus. Kažu učesnici da je glavni DILER “BOMBONA” u rijalitiju!”

SEZONAMA SE RIJALITIJEM ŠIRI ISTA TEORIJA A POSTOJE I SNIMCI

U rijalitiju već duže vreme kruže priče kako se u toku famoznih žurki, koriste nedozvoljene supstance. Te je upravo to posledica njihovog ponekad nekontrolisanog ponašanja.

Sa ovom nazovimo “tabu” temom često su u vezu dovodili i učesnika rijalitija Miroslava Pržulja,javnosti poznatijeg kao Lepi Mića.

On je inače poznat i po tome, da mnogima tokom takmičenja služi kao oslonac, te u njemu cimeri vide dobrog “savetnika”. Osim toga sa druge strane Miću rijaliti učesnici smatraju i “dogovaračem priča” i ulazaka. Neretko može se čuti “Lepi Mića me je ubacio u rijaliti”.

Tako su mediji pisali i da je Lepi Mića “ubacio” Anđelu Đuričić ove sezone u rijaliti DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Međutim, na društvenim mrežama spekulisalo se da ni manje ni više nego Lepi Mića tokom žurki navodno “u piće sipa učesnicima opijate.”

Foto:youtube:zadruga

Marijana Zonjić je među prvima u svojim medijskim pojavljivanjima govorila na tu temu:

“Iva je meni rekla da njena mama ne želi da se forsira ta priča sa Karićem. I da ne treba više da pije alkohol, jer joj sipaju nešto u piće. Pokušavaju od nje da naprave znate već šta, da ne treba da uzima piće od Lepog Miće. Posebno ta neotvorena pića. Ona je meni sve to rekla, taj deo snimka je verovatno isečen, ali znam da mi je Iva rekla da joj je mama to rekla.”

“ Ona od tog momenta, od Nove godine, ne pije više alkohol, a do tada je pila. Meni da je to rečeno, ja ne bih više pila alkohol. Ali nije, ja sam nastavila da pijem i napravila sam neke greške. A ona je ta koja je prestala da pije, jer joj je mama tako rekla.”, rekla je Marijana za portal Srbija Danas.

Milanu miloševiću nikako

Foto: Printscreen Instagram/marijanazonjic

“Videla sam i neke snimke, gde je i Natašina podrška isto njoj rekla da ne treba da pije više alkohol. Onda su mi poslali snimak iz prve sezone kada je Zorana rekla da je primetila neke stvari u vezi sa tim. Onda Rebeka iz druge sezone, je isto rekla da se čudno oseća kada popije piće, Dorotea je isto iznosila neke stvari u vezi sa tim. Pa eto i Natašina podrška.” , rekla je Marijana tada.

NA INTERNETU POSTOJE MNOGI SNIMCI NA KOJIMA SE TVRDI ISTO:

Jedna od priča koja se takođe pominje a tiče se pomenutog pevača upravo je video sa rijaliti učesnikom Filipom Carem, kada mu Mića stavlja nešto u ruku:


LEPI MIĆA I POMENUTA ŽURKA

Na internetu se deli i snimak iz jedne od sezone na kom je upravo Lepi Mića koji krije ispid šanka te ostavlja nešto prikrivajući svojim telom:


MIĆA DAJE “NEŠTO” MAJI?

Pored Toga Lepi Mića našao se i u naslovu novog videa gde navodno “daje opijate Maji Marinković za Janjuša?”


To nije sve iz sezone u sezonu pojavljuju se ovakvi video snimci a Lepi Mića se do sad nikada nije oglasio na ovu temu:

SARA STIJOVIĆ ZA HYPE TV: “Pronađeno mi je više vrsta narkotika u mokraći”

Sara je u intervjuu za HYPE TV otkrila da je izvedena tačnije odvedena direktno u Urgentni centar nakon što je imala više epi napada. Kako je navela produkcija joj je dala neke tablete u zatvoru:


“GURAJU NAM TABLETE U USTA DOK SPAVAMO”


Osim toga Gagi Mijatov je ekskluzivno za HYPE TV otkrio da je tražio da napusti rijaliti te je i diskvalifikovan nakon što je alarmirana policija. Kako je Gagi rekao navodno je produkcija rijalitija na spavanju gurala tablete učesnicima u usta a da ne znaju o kojim tabletama se radi.


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

681
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto: promo

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner