Background adbanner
Background adbanner

Mia se udaje! Otkrila kada pravi svadbu!

Objavio: RHT
17/05/2021 4:00 PM

Mia Borisavljević i njen izabranik pevač Bojan Grujić, čekaju drugo dete. Pevačica treba da se porodi početkom jula, a njihova porodica postaće bogatija za još jednu devojčicu.

Mia i Bojan nisu venčani, a pevačica je uvek tvrdila da im papir ništa ne znači i da nemaju u planu nikakvo venčanje. Međutim, situacija se promenila, po prvi put osetili su potrebu da ozvaniči svoju vezu i to sledećeg leta. “Svadba će biti sledećeg leta, konačno smo osetili potrebu da se uzmemo”, rekla je pevačica koja je do pre par meseci tvrdila suprotno:”Mi nemamo vremena za takav spektakl i događaj, volimo to, ali nam je nešto drugo uvek preče. Sa tim venčanjem smo sebi na zadnjem mestu, nije nam od neke važnosti”, rekla je Mia u februaru.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x