Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

MESEC MART NE DONOSI SVIMA SREĆU! Ova 3 znaka suočiće se sa problemima!

Objavio: RHT
09/03/2023 4:15 PM

Mnogima omiljeni mesec u godini, mart za neke horoskopske znakove će biti period uspeha i sve čega se dotaknu procvetaće, ali neki očekuju upravo suprotno, pa bi bilo najbolje da ovi znaci prespavaju ovaj za njih težak mesec. Neki će imati velike probleme u porodici i ljubavnim vezama, dok će se drugi suočiti sa problemima na poslu koje nisu očekivali.

Foto: Pinterest

Rak

Osetljivim Rakovima, mart bi mogao doneti mnogo turbulencija i veliki emocionalni stres. Očekuju se svađe sa partnerima, koje bi mogle da potraju i po nekoliko dana, a neki sukobi oko važnih životnih odluka mogli bi da ih navedu na razmišljanje o raskidu.

Nervoza koju će Rakovi osećati zbog teške situacije u kući ispoljiće se na poslu i u najgorim trenucima, pa su mogući i sukobi sa kolegama. Početak aprila ipak će doneti smirenje i ući u mirniji period u kojem će ovaj znak imati priliku da razmišlja o budućnosti, piše Stori.hr.

Vaga

Sve komplikovanija situacija na poslu nateraće Vage da se zapitaju da li im je ovo zaista potrebno. Posla će biti sve više, a odnosi sa kolegama koji će i sami biti preopterećeni će se pogoršati. Neodlučne Vage teško će doneti konačnu odluku da li žele da napuste ovakvo radno okruženje i biće prinuđene da vode računa o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj bi se mogle naći zbog nepredviđenog troška koji ih čeka u sredinom meseca. 

Ovan

Ovnovi će ovog meseca možda biti zabrinuti za svoje zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima, pa se uzdržite od bilo kakvog teškog fizičkog rada. Ne treba zanemariti ni naizgled beznačajne simptome koji bi mogli ukazivati na ozbiljnije zdravstvene probleme. Takođe se preporučuje poseta lekaru i organizovanje sistematskog pregleda. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravoj ishrani kako bi se ojačao oslabljen imunitet.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner