Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

MENJALA SINU IME! Kajli Džener konačno otkrila kako joj se zove sin

Objavio: RHT
23/01/2023 9:30 PM

“Influencerka Kajli Džener, poznata po svom velikom broju pratilaca na društvenim mrežama, objavila je u subotu na Instagramu prve fotografije svog sina kojeg je dobila s reperom Trevisom Skotom.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je takođe otkrila i njegovo ime, Aire.

Ova vest je izazvala veliku pažnju kod njene publike, a fotografije su za samo nekoliko sati prikupile preko 16 miliona lajkova.

Kajli je ranije u jednom od epizoda reality show-a “Kardašijanovih” rekla da se njen sin zove Volf, ali je kasnije promenila mišljenje i odlučila da ga preimenuje.

Pre nekoliko dana objavljeno je da je Kajli i Trevis odlučili da raskinu ljubavnu vezu, iako će nastaviti da odgajaju decu zajedno. Oni imaju i četverogodišnju ćerku Stormi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner