Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJKOVIĆ I DALJE PROVOCIRA? I nakon 40 SATI SAMICE besan je! Novi detalji iz tužilaštva! HYPE NA LICU MESTA BAKA PRASE DOBIO ŽELJKA MITROVIĆA NA SUDU? Jutjuber se oglasio BRUTALNOM PROVOKACIJOM o kojoj bruje društvene mreže! Porodična idila! Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu! Car se oglasio EMOTIVNOM objavom! Izgled Marka Miljkovića ZABRINJAVAJUĆI!? Detalji iz pritvora posle hapšenja DOK MARKO BESNI NA SASLUŠANJU, komšija čisti JAJA sa zgrade koja je Miljković bacao prilikom sukoba (FOTO) ŠOK INFORMACIJE IZ TUŽILAŠTVA! Saznajemo šta je Marko rekao SVEŠTENIKU nakon 40 SATI SAMICE?! 40 SATI SAMICE: Marko Miljković doveden SA LISICAMA! Luna BESNA! DOKLE VIŠE? Još jedna vožnja u kontra smeru na autoputu: Vozač “megana” zalutao kod Bubanj potoka (VIDEO) Sandra Afrika otkrila SVE DETALJE preljube! Volkov je varao sa koleginiocom?! Uhvatila ih na delu!? Evo o kome je reč! SAZNAJEMO: Devojčica je pronađena i vraćena u ustanovu TUGA! OTAC VIDEO SLIKU POGINULOG SINA, UHVATIO SE ZA GRUDI I KLEKNUO: Najtužnija scena na mestu gde je stradao Srbin iz Čikaga! Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli Hype televizija ispred tužilaštva, gde se trenutno vrši saslušanje Marka Miljkovića! Marko Miljković sa lisicama na rukama doveden na saslušanje! Una Čolić napustila Srbiju i nije sama – Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar ŠOK ! MARKO MILJKOVIĆ SA LISICAMA NA RUKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE!

MENJA PROFESIJU? Milica Todorović u glavnoj ulozi serije “Pevačica”, zbog snimanja ustaje u četiri ujutru!

Objavio: RHT
30/01/2023 1:00 PM

Budim se u četiri ujutru zbog “Pevačice”, rekla nam je Milica Todorović, koja je u drugoj sezoni hit-serije dobila glavnu ulogu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica i posle nekoliko sati snimanja nije skidala osmeh sa lica dok nam je pričala kako se snalazi kao glumica.
– Prvi dan snimanja protiče sjajno. Jedino mi je bilo čudno što sam morala da ustanem u četiri ujutru da bih se na vreme spremila, i već u pola šest bila sam na setu. Moram da priznam da sam imala tremu jer ranije nisam bila deo ovako velike produkcije. Zadovoljna sam kako sve protiče, ljudi iza kamera mi mnogo pomažu – priča Todorovićeva.
U tom trenutku pored nje je prošao Igor Đorđević, koji režira drugu sezonu serije i glumi inspektora Radeta. Milica je odmah počela da hvali kolegu.

Milica Todorović je oduševljena kako je njena koleginica Milica Pavlović u prvoj sezoni “Pevačice” dočarala lik Ivane Lazić.
– Ispratila sam sve epizode, bilo mi je zanimljivo da gledam moju dragu koleginicu Milicu Pavlović. Budući da joj je to bila prva uloga u karijeri, odlično se snašla. Sve pohvale za nju – kaže Todorovićeva.

Foto: Printscreen Instagram

– Igor je fenomenalan čovek, umetnik i moj mentor. Savetuje me i lepo mi objašnjava šta treba da radim. Sve upijam kao sunđer! Značilo mi je kada me je pohvalio da se dobro snalazim – priča folk zvezda i otkriva detalje svoje uloge:

– Igram pevačicu Dašu, najbolju drugaricu Lokija, kojeg glumi Marko Janketić. Ona mu pomaže da se izbori sa mnogim privatnim i poslovnim problemima. Daša je talentovana devojka koja pravi velike koncerte, pravi je laf i drugarčina. To je sve što mogu da vam otkrijem zasad.

Najveći broj scena Milica će imati upravo sa Markom, kojim je oduševljena.
– Veoma je duhovit! U nekim scenama nisam mogla da se suzdržim a da ne prasnem u smeh. Rekla sam mu: “Kad izgovaraš ovu repliku, ne gledaj me u oči da se ne bih smejala”. Marko je baš prijatna i vedra osoba i podseća me na mog kuma Stevana Anđelkovića – kaže Todorovićeva.
Druga sezona serije “Pevačica”, u produkciji “Telekoma Srbije”, “Dandeliona” i “Filma danas”, imaće 11 epizoda. Pored Milice Todorović, Igora Đorđevića i Marka Janketića glavnu ulogu ima i Zlatan Vidović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner