Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

MENADŽER-MAFIJAŠ Cece, Matića i Pejovića pobegao od Austrijske policije!

Objavio: RHT
17/03/2023 1:59 PM

Estradu trese novi skandal a verujemo da od danas skoro niko sa estrade neće osećati sigurno kada je u rukama menadzera – mafijaša, koji kada vide policiju beže glavom bez obzira.

Velibor Popović zvani Pop, predstavlja se kao menadžer Cece, Ace Pejovića, Saše Matića i mnogih drugih. Posle više pretnji novinarima i par hapšenja, ovaj nazovimo estradni menadžer pobegao je austrijskoj policiji, sa koncerta koji je organizovao Saši Matići i Aci Pejoviću u Beču.

Ovaj Popov potez, nije nas iznenadio s obzirom na to da se upravo on povezuje sa mnogim mutnim radnjama.

Foto: Printscreen YouTube

Podsetimo se, kako se pre samo par meseci pretio kako će baciti bombu na redakciju “Srpskog Telegrafa” a novinarku Zoricu Radulović u Dunav. Za njegovo ime, šira javnost saznala je prvi put 2002. godine kada se našao među kolovođama nemira na Badnji dan.

Foto: YouTube Printscreen

Ovaj menadzer – mafijaš bio je hapšen i 2006. godine u Beogradu po poternici Interpola. Više zemalja tražilo je tada njegovo izručenje, ali on je tada ostao da izdržava kaznu od godinu ipo dana u Srbiji, zbog falsifikovanja novca, isprava i neovlašćenog nošenja vatrenog oružija, municije i eksplozivnih materija.
Dve godine ranije, bio je uhapšen u Kragujevcu sa još dva momka iz tog grada.

Foto: Pinterest

Nismo sigurni na koji način će estradni umetnici dalje birati kome će dati svoje karijere u ruke budući da je retko ko zaštićen i spokojan kao mega zvezde Aca Lukas i Ana Nikolić koji iza sebe imaju sigurnu i legalnu priču ozbiljne produkcijske kuće.

BONUS VIDEO

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner