Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

MENADŽER I LJUBAVNIK: Žika Jakšić je pre Dajane godinama bio u vezi sa poznatom pevačicom!

Objavio: RHT
20/07/2022 11:00 AM

Producent “Zvezda Granda” i voditelj emisije “Nikad nije kasno” Žika Jakšić pre nekoliko godina razveo se od voditeljke i pevačice Dajane Paunović, ali ona nije bila jedina poznata dama u njegovom životu.

Foto: ATAIMAGES

Pre braka sa Dajanom Žika se nekoliko godina zabavljao sa pevačicom Slavicom Ćukteraš. Žika i Slavica su stupili u romansu na početku njene karijere i dugo su se krili od medija.

Foto: ATAIMAGES

Romansa je potrajala do 2008. godine, a nakon raskida Slavica je ušla u vezu sa italijanskim operskim pevačem Marčelom Bedonijem kojeg je upoznala putem interneta, a Žika je uplovio u vezu sa Dajanom, koju je oženio 2010. godine.

Žika dugo nije pričao o Slavici, ali ju je nedavno spomenuo kada je pričao o zvezdama “Granda” koje nisu ispunile njegova očekivanja.

Foto: ATAIMAGES

– Meni je žao što neki od njih nisu dohvatili svoj maksimum, zbog svoje neprofesionalnosti ili zbog svog odnosa prema poslu koji nije bio primeren u datim trenucima. Samo mi je toga žao. Mislim da je Tanja Savić imala mnogo veći potencijal od onoga što je napravila, isto mislim i za Slavicu, da je ona mogla još malo da napravi, ali to je život – rekao je Žika tada u emisiji “Exkluziv” prošle godine.

Izvor: espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner