Background adbanner
Background adbanner

MC Stojan zabrinuo javnost svojim izdanjem! “Imao sam neke zdravstvene probleme”!

Objavio: RHT
22/06/2021 10:56 AM

Popularni izvođač Marko Stojković obratio se fanovima putem svog Instagram profila i time ih jako zabrinuo kada je u pitanju njegovo zdravlje.

Marko Stojković MC Stojan-Foto:Printscreen Instagram

MC Stojan je podelio fotku gde je pozirao sa infuzijom i poslao svojim fanovima jaku poruku. 

– Mnogo vas me pita kad će nastupi i zašto me nema na društvenim mrežama i u medijima, Recimo da sam se posvetio sebi i imao sam neke probleme zdravstvene prirode koji su, hvala Bogu, rešeni. Ova slika je stara tri meseca i sad sam dobro! Čuvajte svoje zdravlje i smanjite tempo, jer mnogo brzo živimo i često zapostavimo sebe i svoje zdravlje! Voli vas MC! Nastupi kreću za deset dana a o pesmama i spotovima da ne pričam. To će tek da pokida. Voli vas MC – poručio je on svojim fanovima, a s obzirom na to da je fanove zabrinuo izdanjem, ponovo im se obratio:

– Prethodna slika je od pre tri meseca, piše tamo. Za par dana spisak nastupa. Uskoro i tačni datumi i spisak gradova za veliku Američku turneju – poručio je on. 

Izvor: IDJ

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x