Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

“MATORINA MAJKA POČINILA KRIVIČNO DELO” Hitno se oglasila Anitina advokatica, otkrila da je doživela šok u kući Tomića, evo šta se desilo, SKANDAL!

Objavio: RHT
30/05/2024 10:38 PM

“Matorina majka počinila krivično delo”

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Advokatica rijaliti učesnice Anite Stanojlović oglasila se povodom krivične prijave koju je podnela protiv majke Jovane Tomić Matore.

Naime, Jelena Mirković Zivković pravni je zastupnik Anite Stanojlović a ona je otišla u porodičnu kuću Jovane Tomić Matore kako bi preuzela Anitine lične stvari.

Sada je advokatica oglasila za domaće medije otkrila šta se dogodilo.

“Matorina majka počinila krivično delo”

– Anita Stanojlović je deo svojih ličnih stvari (pasoš, sim karticu, mobilni telefon) pre ulaska u rijaliti poverila na čuvanje porodici Tomić, jer je u tom periodu imala izgrađen odnos poverenja sa imenovanom porodicom.

-Kako se njihov odnos poverenja u toku trajanja rijalitija narušio, a okolnosti u kojima se ona nalazi (zabrana napuštanja Rijalitija do finala), Anita me je angažovala da u svojstvu advokata, odnosno njenog punomoćnika od porodice Tomić preuzmem njene lične stvari i da iste predam njenoj majci Angelini ili da pak iste čuvam u sefu svoje advokatske kancelarije do njenog izlaska iz Rijaliti šou programa. 

-Napominjem, da je situacija u kojoj stranka daje punomoćje advokatu za preduzimanje određenih radnji, u konkretnom slučaju preuzimanje ličnih stvari, jednaka kao da je stranka radnje preduzela lično, odnosno kao da je Anita sama preuzela svoje lične stvari -rekla je advokatica.

Photo: Printscreen Instagram/MATORA23

Advokatica dalje otkriva:

– Dana 30.05. pristupila sam na adresu u kojoj se nalazi porodična kuća Tomić, na ulaznim vratima primila je kolegu i mene Gospođa Ana Tomić, razgovor smo obavili u dvorištu ispred vrata porodične kuće, gde smo joj na uvid dali Punomoćje za preuzimanje stvari, kojom prilikom je Gospođa Ana potvrdila da su Anitine lične stvari kod nje ali je odbila da ih preda Anitinom advokatu uz obrazloženje da hoće njoj lično da ih da kako bi “pogledala Anitu u oči”. 

U želji da se ovaj spor reši mirnim putem predočili smo Gospođi Tomić da i pored želje “da pogleda Anitu u oči” nema pravni osnov za dalje držanje ličnih stvari Anite, jer je ona punomoćjem izrazila volju da do njenog izlaska stvari budu poverene na čuvanje drugim licima. Svaki naš pokušaj da se ova situacija reši mirnim putem ostao je bez uspeha. Jer je Gospođa Tomić bez ijednog pravnog osnova odbila da preda predmetne stvari. Ovakvim ponašanjem Gospođa Tomić čini krivično delo.

O svim činjenicama i okolnostima informisali smo policijske službenike policijske stanice Čukarica. Policijska ispostava Železnik i u daljem zastupanju Anite preduzećemo sve pravne radnje u cilju sprečavanja dalje povrede Anitinih prava i pravnih interesa – poručila je advokatica Stanojlovićeve.

Hypetv.rs/E.B./Blic

PROČITAJTE JOŠ:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner