Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KAKO IZGLEDA VILA ĐOKOVIĆA NA KOSMAJU! Zavirite u luksuzan dom najboljeg tenisera sveta vredan nekoliko miliona evra! (FOTO) DOŠLA SAM PO CENU DA ME IZNESU! Ivana Španović se oglasila posle šokante eliminacije sa Olimpijskih igara u Parizu “BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pevao i skandalima na nastupima! ŠOK PROMENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o veridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO) SLIKOM IZ POSTELJE UZNEMIRILA JAVNOST! Jelena Krunić opisala detalje pakla kroz koji je prošla (FOTO) ŠOK OBRT POSLE RASKIDA! Indi burno reagovala zbog Zorana Marjanovića! Pa svima zapušila usta ANELI AHMIĆ U POLICIJI?! Haos tek sledi! Izgorela je od besa, pa traži hitnu zabranu prilaska OLUJNI OBLACI KREĆU KA SRBIJI! Popaljeni svi meteoalarmi ZBOG PLJUSKOVA “ZA ŠTA SE JA ŠKOLUJEM? DA BUDEM SMEĆAR?” Rijaliti učesnik VAN SEBE nakon što je čuo da Aneli želi da bude voditeljka SPREMITE SE, JER OVO SU NOVE CENE OD 1. AVGUSTA! Da li ste znali da je poskupela još jedna stavka na Infostanu? Slavlje u domu Ane i Predraga Rajkovića! ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! (FOTO) KATARINA ŽIVKOVIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Svi se pitaju gde su muž i beba? Pevačica sve organizovala u tajnosti (FOTO) ĐOKOVIĆ SE SLOMIO PA PLAKAO KAO KIŠA! Nije mogao da se smiri i to samo zbog jedne stvari GRUDI U VIS! VRELA POZIRA! Od pogleda na pevačicu se diže pritisak (FOTO) MISTERIJA LEBDEĆEG BRODA? Ovaj fenomen naziva se SUPERIORNA FATAMORGANA, evo o čemu je reč BUKTI RAT BIVŠIH DRUGARICA! Kačavenda udarila na Matoru: “Drugarstvo sa njom me je koštalo milion i sto hiljada…”

Matorin brat RAZOTKRIVA: ”Voleo bih da Matora nađe DEČKA! Anđelo je bio naš prijatelj, došao je i na rođendan moje ćerke!

Objavio: RHT
05/03/2024 3:14 PM

Matorin brat RAZOTKRIVA

Ekipa Hype televizije razgovarala je u jednom prestoničkom lokalu sa Nikolom Tomićem, koji nam je iz prve ruke otkrio razne pikanterije. Naime, na samom početku razgovora smo ga upitali kako komentariše Matorino ponašanje u rijalitiju:

Matorin brat RAZOTKRIVA
Foto: Hypetv

-Matora je sada bolje, ljubav koju je imala prema Aniti se ugasila, osetila se zapravo izdanom i nema oproštaja. Mislim da je Jovana preko svega prešla i život nastavlja dalje. Mislim, Jovana je jako spesifična, ja bih najviše voleo iskreno da nađe dečka. Milion puta sam govorio, da je ona imala momke, pa tek veze sa devojkama, mislim da treba da se okrene normalnijem životu i da treba da se pravi porodica-rekao je Nikola.

Dotakli smo se i rijaliti učesnika Anđela Rankovića, te nam je Nikola ekskluzivno otkrio da je Anđelo bio na rođendanu njegove ćerke:

Anđelo je bio na rođendanu moje ćerke, zanm da je to bilo drugarstvo sa Matorom, mene je lično zabolelo na kraju. Provalio sam da igraju rijaliti van rijalitija, što je bezveze. Mene nije to mnogo zabolelo, ali to je na kraju njihova stvar-završio je Nikola.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner