Background adbanner
calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MATORA U PROBLEMIMA DO GUŠE! Bivša joj zapretila iznošenjem prljavog veša u javnost! Očekuje se lom ŽENA IVANA MARINKOVIĆA IZGORELA OD BESA! Jelena otkrila zašto se najviše kaje, ali i da nije toliki skot već da joj je ipak žao muža (VIDEO) HAOS U LOZNICI! Osumnjičeni za ubistvo policajca progovorio o bratu koji mu je ukrao dokumenta i koji je u bekstvu NOVI SKANDAL DRMA BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU! Megan Markl i princ Hari šokirali svojim novim potezom! FRKA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Pored Tadića još dva fudbalera dala otkaz? Predsednik Srbije sastao se sa svim evropskim liderima u Londonu (FOTO) PEVAČICA U VRUĆEM IZDANJU! Ana Kokić u novom spotu pokazala koliko je smršala (FOTO/VIDEO) NEMA REČI UTEHE: Premijer Vučević izjavio saučešće porodici ubijenog policajca! GLUMCI ZARATILI NA KRV I NOŽ?! Nekada najbolji drugovi, danas je jedan drugom napisao “opelo”: Fanovi u šoku, čeka se reakcija druge strane POTRESNA OBJAVA! Pevačica rasplakala fanove i pratioce (FOTO) DA LI STE ZNALI? Evo kojih 5 gradova su najposećeniji na svetu! VANREDNO STANJE U LOZNICI, NA SNAZI NAJVIŠI STEPEN BEZBEDNOSTI! Traga se za ubicom policajca, o svemu se oglasio i pevač ALEKSANDAR VUČIĆ PRED SAMIT U LONDONU: Od presudnog značaja da se sačuva mir ŠOKIRALA IZGLEDOM! Kristina Spalević uradila “vampirski tretman” pa zabrinula sve (FOTO) VAŽNA INFORMACIJA! Uskoro isplata novca ovoj grupi građana! Proverite da li ste na spisku i kada će vam pare leći na račun! DANAS JE VAŽAN DAN ZA SVE VERNIKE! Slavimo sveca koji je osnovao monaški život na Svetoj gori! Morate da ispoštujete jedan običaj kako bi izbegli neprijatnost!

MASNICE SVUDA PO RUKAMA! Isplivala slika Mione Jovanović! Zbog ovih MODRICA internet izgoreo

Objavio: RHT
18/07/2024 9:00 AM

MASNICE SVUDA PO RUKAMA! Isplivala slika Mione Jovanović! Zbog ovih MODRICA internet izgoreo

Miona Jovanović se plasirala u superfinale rijalitija. Međutim njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša malo ko je podržao.

Jovanovićeva je otkrila da je burno reagovala pri susretu sa porodicom nakon finala, te da je pokupila stvari i napustila dom. Trenutno živi sa Nenadom kod njega u Zemunu.

Masnice svuda po rukama
Foto:ATA images

Tokom rijalitija mnogi su osuđivali svađe rijaliti para te okarakterisali Ša kao previše afektivnog, dok su smatrali da je Miona previše ravnodušna.

Pokrenula se tema i nasilja u trenutku kada je krenula da kruži društvenim mrežama Mionina slika iz kreveta.

Foto:youtube printscreen/zadruga official

Naime na slici je Miona kojoj se po rukama jasno vide masnice. Svi su uperili prstom u Ša, a nakon superfinala Nenad se oglasio i najavio prijave i tužbe na ovu temu.

Budući da je Miona sada u Nenadovom stanu i nakon završetka rijalitija očigledno je da nije želela da “pobegne” od njega. A odakle su tolike modrice, ostaje nam da saznamo…

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner