Background adbanner
calendar

Utorak 13. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STIŽE NAM LUCIFERKILER! Srpski meteorolog otkrio kada se završavaju paklene vrućine OKONČANA ISTRAGA O HOLANĐANINU SA EVROVIZIJE! Diskvalifikovan pred finale, a evo kakva je odluka doneta, hitno se oglasio i on RASTE VAM DLAKA IZ MLADEŽA?! Otkriveno šta to znači i kako da prepoznate opasnost POČINJE DA DELUJE SAMO POSLE NEKOLIKO MINUTA! Popijte čašu ovog napitka pre odlaska u krevet i odmah ćete zaspati EVO KAKO DANAS IZGLEDA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU! Prošla kroz skandal epskih razmera sa samo 10 godina, za sve krive njene roditelje! ANITA SE ŠOKIRALA KADA JE OTVORILA VRATA STANA! Nije mogla da veruje, hitno se oglasila, van sebe! OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Ova tri dela Srbije NA UDARU! NAŠEM PEVAČU SIN UMRO NA EKSKURZIJI! Stravične vesti ga dotukle, doneo odluku da se potpuno povuče “Videla sam auto prevrnut na krov! Znala sam da su SVI POGINULI” Tanja Obradović prvi put nakog BEKSTVA U ILEGALU o najvećoj tragediji posle koje je rijaliti UGAŠEN (VIDEO) Ina Gardijan kao prava DIVA, zadivila naše zlatne momke i devojke! “OVO BI MOGLO DA POSTANE NEZAUSTAVLJIVO!” Opasan virus se širi Evropom, svi u panaci “Desingerica neće nastupati kad MOJA ĆERKA PORASTE!” Pevač o kolegama: Darko Lazić je uspeo na estradi kad je bio NAJDEBLJI! OVA NAŠA PEVAČICA IMA NAJVIŠE BRAKOVA IZA SEBE! Nije Nataša Bekvalac, šokiraćete se kada saznate! ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA DOVELA SVE DO SUZA! Objavila emotivnu fotku, prizor koji će se pamtiti! (FOTO) PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U SJENICI! Hitno se oglasili iz Opštine i izdali hitno saopštenje! MAJI MARINKOVIĆ DOSTAVLJEN TASTAMENT?! Isplivala porodična tajna, ovo niko nije znao

Podignuta OPTUŽNICA protiv Marka Miljkovića! Navodi se da je NAPAO SLUŽBENO LICE, a ovo su detalji!

Objavio: RHT
13/08/2024 4:10 PM

Podignuta OPTUŽNICA protiv Marka Miljkovića

Muž Lune Đogani nedavno je imao velikih problema sa organima koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira.

Marko Miljković Foto:ATA images
Marko Miljković Foto:ATA images

Marko Miljković bio je u kraćem pritvoru zbog toga što se žestoko posvađao sa komšijama. A zbog toga što je, kako se navodi, potom napao policajca, preti mu krivična prijava.

Kako piše Blic.rs, Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podneo je optužni predlog protiv Marka Miljkovića (41) iz Brusa. Zbog sumnje da je 13. maja 2023. godine u službenim prostorijama Policijske stanice Novi Beograd u Bulevaru Mihajla Pupina  broj 165, u uračunljivom stanju. Svestan dela  čije je izvršenje hteo, svestan da je njegovo delo zabranjeno. Pod dejstvom alkohola jednog policijskog službenika je napao, a drugog pokušao da napadne.

Podignuta OPTUŽNICA protiv Marka Miljkovića

Osnovno javno tužilaštvo izdalo je zvanično saopštenje.

M. M. se sumnjiči da je pokušao da napadne službeno lice PS Novi Beograd policijskog službenika raspoređenog na obavljanju poslova na prijemu i zadržavanju lica D.M. A napao policijskog službenika PS Novi Beograd oštećenog D.M. prilikom vršenja službene dužnosti – pomoćnika vođe smene. I naneo mu laku telesnu povredu, na taj način što je po dolasku u službene prostorije PS Novi Beograd nakon zadržavanja vređao policijske službenike. Pa kada su ga doveli do kasete gde su bile njegove lične stvari kako bi uzeo mobilni telefon, podigao je svoju desnu ruku. I krenuo podignutom rukom ka oštećenom D.M.”

“Zbog čega ga je isti uhvatio za desnu ruku i okrenuo ka zidu radi dovođenja u položaj za vezivanje. Potom kada je oštećeni D.M. krenuo ka njegovoj levoj ruci. Uhvatio ga je za mali prst desne ruke koji je stegao. Zbog čega je oštećeni D.M. ruku izvukao. Zatim ga uhvatio za zglob leve ruke. I doveo njegovu levu ruku u položaj za vezivanje. Čime je oštećenom D.M. naneo lake telesne povrede u vidu uvrnuća – uganuća mekih tkiva malog petog prsta desne šake. Nakon čega je savladan, te su mu stavljene službene lisice. Čime je okrivljeni izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti”, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.”

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Predlog OJT u Beogradu

Takođe, dodaje se kako je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog M.M. proglasi krivim. Kao i da ga za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti osudi na kaznu zatvora u trajanju od tri meseca. A da ga za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti osudi na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci. Te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 7 meseci. U koju kaznu će se uračunati vreme koje je proveo u zadržavanju. Koje mu se računa od 14. maja od 00,50 časova kada je uhapšen.

Hypetv.rs/V.M./Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner