Background adbanner
Background adbanner

Marko Miljkovic je odneo stvari Luni u Narodni front, ona izlazi iz porodilista verovatno sutra!

Objavio: RHT
18/06/2021 1:18 PM

Marko Miljković, koji je pre tri dana postao tata, doneo je stvari supruzi Luni Đogani u Narodni front.

Marko Miljković-Foto-Hypetv

Ovom prilikom nije davao intervju jer je žurio zbog nepropisnog parkiranja, ali je usput rekoa da, verovatno, njegove devojke izlaze sutra iz bolnice.

Marko Miljković -Foto:Hypetv

Podsetimo, kako je nedavno rekao, sve je spremno za Mijin dolazak kući.

Marko Miljković-Foto:Hypetv

“Bebica ima svoju sobu koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola… Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo”, izjavio je nedavno Marko.

Marko Miljković-Foto:Hypetv
Marko Miljković-Foto:Hypetv
HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x