Background adbanner
Background adbanner

MARINA VISKOVIC: Zgodnijia sam od J.Lo! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/09/2021 12:01 PM

FANOVI PEVAČICU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA POREDE SA SVETSKOM ZVEZDOM!

 

Popularnu pevačicu Marinu Visković fanovi često na Instagramu porede sa svetskom latino divom Dženifer Lopez.

 

Od prve sekunde kad je kročila na javnu scenu Marina važi za jednu od najlepših žena a, od nedavno fanovi pevačicu često porede sa Dženifer Lopez.

Svetska latino diva koja gazi šestu deceniju života odavno spada u sam vrh najlepših žena na svetu što Marini itekako imponuje.

Viskovićeva se poverila novinarki emisije “CITY HYPE” na Hajp televiziji, te dodala da joj poređenje sa J.Lo prija ali misli da je ona zgodnija od latino dive,.

Prija mi poređenje sa J.Lo, ali mislim da sam ja zgodnija – rekla je Marina u city-u.

 

POGLEDAJTE ŠTA JE SVE MARINA VISKOVIĆ OTKRILA U EMISIJI “CITY HYPE”

 

 

 

AUTOR: HYPETV.RS

 

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x