Background adbanner
Background adbanner

MARINA VISKOVIĆ UBRIZGALA BOTOKS! SUZE SU SE ISPLATILE, LICE JE SUPER!

Objavio: RHT
24/04/2021 9:00 AM

Marina je poznata po tome da ne krije da je radila intervencije kako bi sebi bila lepša, pa je sada javno podelila sa pratiocima na Instagramu da je ubrizgala botoks. Viskovićeva kaže da odavno ovo nije radila, a ceo proces snimila je svojim pratiocima.

Marina Visković-Foto:Printscreen/Instagram

“Izgleda da volim ljude koji mi nanose bol. Urađen mi je botoks sada, moje suze su se isplatile. Dugo ga nisam radila, tako da sam malo uzbuđena zbog toga jer će mi sada biti super lice”, rekla je Marina svojim fanovima.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x