Background adbanner
Background adbanner

Marina Visković tračice obmotala oko stomaka pa pokazala zgodnu figuru!

Objavio: RHT
14/06/2021 7:22 PM

Pevačica Marina Visković podelila je sa svojim pratiocima kako uživa i odmara.

Marina Visković-Foto:Printscreen Instagram

Popularna pevačica Marina Visković, objavila je na Instagram profilu kako se relaksira i uživa. 

Naime, Marina jako ulaže u svoj izgled i redovno vežba, te se ovom prilikom pohvalila zgodnim i zategnutim telom.

Ona je objavila fotografiju u kupaćem, koji je pokazao njen svakodnevni rad u teretani i njene atribute. Crni kupaći, koji ima tračice preko stomaka i zlatne detalje u obliku krugova, na njenom telu stoji perfektno, a pevačica je rado to podelila i pohvalila se na društvenoj mreži. 

Kako su pevači počeli sa nastupima, a pevačica je već imala nekoliko nastupa do sad, sigurno je iskoristila vikend kako bi napunila baterije i odmorila se za naredne nastupe, koji je čekaju. 

Izvor: IDJ

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x