Background adbanner
Background adbanner

Marina Visković se udaje i ostavlja sve pesme njemu?!

Objavio: RHT
22/07/2021 11:02 AM

Popularna pevačica Marina Visković trenutno se nalazi na odmoru u Crnoj Gori.

Bez obzira što je nedavno objavila pesmu i spot pod etiketom “Hype” produkije “Kazablanka”, Viskoviceva je odlučila da je vreme za predah i opuštanje sa prijateljima.

Tokom jednog takvog opuštanja Marina se  telefonskim pozivom našalila sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem kako će se udati na moru i da sve njene pesme ostavi voditelju “Hype” televizije Stevanu Radivojeviću.

-Sale, ja ako se udam daj Stevanu moj pesme- poručila je Marina Visković svom menažeru Saši Mirkoviću zbog čega su svi prisutni njeni prijatelji glasno pali u smeh.

Ovaj smešni video na instagrmu podelio je upravo Stevan Radivojević na svom profilu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Autor: Hypetv/M.P.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x