Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Marina Visković se udaje i ostavlja sve pesme njemu?!

Objavio: RHT
22/07/2021 11:02 AM

Popularna pevačica Marina Visković trenutno se nalazi na odmoru u Crnoj Gori.

Bez obzira što je nedavno objavila pesmu i spot pod etiketom “Hype” produkije “Kazablanka”, Viskoviceva je odlučila da je vreme za predah i opuštanje sa prijateljima.

Tokom jednog takvog opuštanja Marina se  telefonskim pozivom našalila sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem kako će se udati na moru i da sve njene pesme ostavi voditelju “Hype” televizije Stevanu Radivojeviću.

-Sale, ja ako se udam daj Stevanu moj pesme- poručila je Marina Visković svom menažeru Saši Mirkoviću zbog čega su svi prisutni njeni prijatelji glasno pali u smeh.

Ovaj smešni video na instagrmu podelio je upravo Stevan Radivojević na svom profilu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Autor: Hypetv/M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133