Background adbanner
Background adbanner

Marina Visković podigla cunami na reci! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
13/06/2021 10:18 AM

Sinoć u klubu Kartel, na žurci u organizaciji Hype produkcije, gostovala je jedna od najpopularnijih pevačica Marina Visković.

Marina Visković – Foto Kobra

Inače, ovo je Marinin drugi nastup posle pauze od godinu i po dana zbog korona virusa, a ona je i ovoga puta zablistala i tražilo se mesto više, čime je dokazala svoju popularnos i zašto je narod voli. Marina je masu dovela do usijanja i sjajnim vokalom oduševila publiku.

Medju gostima nasla se i zvezda Granda Tamara Milutinovic, koja je na zahtev koleginice upotpunila repertoar i zgrabila mikrofon.

Organizatori Hype žurke ističu da su prezadovoljni fantastičnom atmosferom koja je vladala na splavu Kartel i kažu da je prvi “Hype party” tek početak tradicije koja će se nastaviti u Beogradu i širom Srbije ovog i svakog narednog leta.

Od poznatih sa javne scene prisustvovali su Ruža Rupić, Milovan Stijović, Va Vana, Mara carica, Tamara Milutinovic, Stefan Usiljanin, Tara Simov, Tijana Ajfon i mnogi drugi.

“Hype party” i nastup srpske Džej Lo  realizovan je uz podršku Hype produkcije i glavnog producenta Marine Viskovic Saše Mirkovića.

hype.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x