Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Marina Tucaković se i pored hemoterapija vratila svom najvećem poroku, a posle dugo vremena pojavila se u javnost!

Objavio: RHT
11/06/2021 10:28 AM

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković pojavila se na jednom prestoničkom događaju, a ovo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon duge pauze. 

Marina Tucaković-Foto:Printscreen Instagram

Marina je na početku razogovra otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto, te da i dalje piše.

– Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta. Pišem tekstove. Radila sam za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj “Čula sam da si odustala od karijere”, ona kaže “Ma, ko ti to kaže”. Smeje se. Poslala mi je sinoć pesme, ali ja nisam preslušala – našalila se Marina.

Na pitanje medija šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama, Tucakovićeva je odgovorila ovako: 

– Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno – otkriva ona.

Marina se dotakla i lečenju kojem se podvrgla zbog teške bolesti.

https://www.instagram.com/p/CKjxEG5sxug/

– Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja verujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, verovatno je i u snazi nešto, i u glavi – priča Marina.

– Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije – što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se – zaključuje Tucakovićeva u razgovoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133