Background adbanner
Background adbanner

Marina oprostila Ceci dugove! Emotivnom porukom joj čestitala rođendan!

Objavio: RHT
15/06/2021 12:05 PM

Sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović, udario je Svetlanu Cecu Ražnatović, pisavši na društvenoj mreži
prozivke na njen račun.

Svetlana Ceca Ražnatović i Marina Tucaković-Foto:Printscreen Instagram

“Sa Cecom više nemam kontakta, kao ni sa celom tom porodicom. Ima moja mama, naravno, ali ja više ne. Preostao je taj neki njen dug koji će se regulisati preko suda. Međutim, još nije vreme da pričam o tome”, rekao je Laća, a Ceca se ovim povodom nije oglasila. Pevačica je godinama bliska sa Marinom i za njenu porodicu je uvek bila tu, te iz
poštovanja prema njima, nije želela da se obračunava sa njenim sinom.

I dok su se mnogi pitali, da li je i Marina ljuta na Cecu i da li drži stranu svog sina, ona je sada dokazala suprotno. Na svom Instagram profilu okačila je sliku sa Cecom i čestitala je rođendan.

Foto:Printscreen Instagram

“Srećan rođendan, volimo se”, napisala je Marina i time demantovala glasine da je sa pevačicom u lošim odnosima.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x