Background adbanner
Background adbanner

Marina ojadila! Darka Evo koliku alimentaciju joj daje!

Objavio: RHT
14/06/2021 6:08 PM

Marina Gagić nakon razlaza sa pevačem Darkom Lazićem, tražila je alimentaciju od čak 2.000 evra.

Darko Lazić-Foto:ATAImages

“Darko je pristao na sve, nije se bunio. Svestan je da su detetove potrebe dosta manje, ali želeo je samo da Marina i on ostanu u što boljim odnosima da bi viđao sina Alekseja. Sa Anom se dosta svađao, često se dešavalo da ne vidi Lorenu, zato je sad pristao na sve kako bi Marina dovodila sina kod njega u Brestač. Ani Sević je ostavio i stan, Marini nije ali zato je odlučio da joj uplaćuje veći iznos. Svakako će jednog dana i sinu obezbediti stan. Za sada Marina i Aleksej
žive kod njenih roditelja. Njih dvoje nisu venčani tako da su sve rešili mimo suda, samo uz dogovor. Kad god se Alekseja uželi Darko ili njegova majka odu kod Marininih roditelja ili ga ona dovede, zato se trudi da ne kasni u plaćanju”, kaže izvor blizak pevaču.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x