Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja!

Objavio: RHT
28/02/2024 9:45 PM

Mariji Kulić ugroženo zdravlje

Tokom noći za nama u Eliti je došlo do eskalacije sukoba između Borislava Terzića Terze i Milice Veličković sa Miljanom Kulić.

Tada je došlo do najgnusnijih uvreda, a nakon čega su njih dvoje proveli noć u zatvoru.

Marija Kulić dala je sud o sukobu svoje ćerke, prilikom čega je otkrila da je zbog nagomilanog stresa zbog novonastale situacije došlo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

foto: youtube/printscreen, Mariji Kulić ugroženo zdravlje

Marija je bez pardona dala sud o uvredama koje su njenoj naslednici uputili Terza i Milica.

-Ja one gadosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete. Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu.

– Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila. Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodroa) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste.

-Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije – istakla je Kulićeva.

Foto: Printscreen youtube

Stres doveo do pogoršanja

Marija je otvorila dušu, te je priznala da je njeno zdravstveno stanje narušeno zbog nagomilanog stresa i onoga što su pojedinci izgovarali njenoj naslednici.

-Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala, koja se desila zbog pada imuniteta. Moj deo tela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju – zaključila je Marija.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner