Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 09. SEPTEMBAR! Evo šta Škorpije moraju što pre da urade, Rakovi da pripaze na zdravlje STEFANU KARIĆU POZLILO! NAPUSTIO JE RIJALITI! “ŠTA JE BRE, OVO? KREVELJENJU NIKAD KRAJA!” Gledaoci nemilosrdni prema Dušici Jakovljević! Portali bruje o ponašanju voditeljke rijalitija “E, MOJ GALE, BOLJE DA SI OSTAO U ZATVORU” Gasttozz sve SLAGAO pa UŠAO U RIJALITI: “Ne gledam ovu GILJOTINU I BRUKU” NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16. SEPTEMBRA: Velike promene i preispitivanje NA DANAŠNJI DAN JE UPUCAN TUPAK! Njegovo ubistvo obavijeno je velom tajni, a do danas je sve ostalo MISTERIJA! Dušicu Jakovljević po povratku iz Sarajeva PRETRESLI do gole kože zbog NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI! ZAPOMAGALA JE NA AERODROMU U BEOGRADU! DUŠICA SE PLAŠI ANĐELE ĐURIČIĆ da ne objavi SNIMAK S*KSA između Filipa Cara i nje, pa joj PRETILA da će joj ZABRANITI da uđe u Srbiju! GLUMICA NE LIČI NA SEBE! Šeherzada ostavila sve bez teksta poslednjim izdanjem, svi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO) OVA UČESNICA OTKRILA DA JE ODUSTALA OD RIJALITIJA! U poslednjem trenutku saopštila: “Neću učestvovati” OVO JE JODŽIROVA ŽENA! Irena mu je rodila dvoje dece, evo čime se bavi! A sada su u centru pažnje! (FOTO) INTIMNA FOTKA MATORE SA NOVOM DEVOJKOM! Objavila gole kadrove i šokirala sve (FOTO) “NEKA JOJ NEKO DODA MARAMICU, BAŠ JOJ CURI NOSIĆ” Saša Mirković se oglasio nakon skandaloznog ponašanja Dušice Jakovljević u programu uživo! (FOTO) “IZGLEDA KAO DA JE TEK IZAŠLA IZ KUPATILA” Rijana u providnom ogrtaču ušetala na reviju i ostavila sve bez teksta, Ana Vintur se nije ni okrenula PRVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA NAKON ŠTO JE STEFAN NAPUSTIO RIJALITI! Otkrio gde se nalazi, pa rekao: “Idemo dalje!” FILIP CAR I MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO?! Ovaj njen potez izazvao buru na mrežama, sprema se HAOS! (FOTO)

MARIJANA MIĆIĆ POTPUNO BEZ ŠMINKE! Voditeljka pokazala kako zapravo izgleda, a komentari su se samo nizali!

Objavio: RHT
19/06/2024 11:31 PM

Marijana Mićić bez šminke

Foto: Printscreen hypetv

Glumica i voditeljka Marijana Mićić (41) iznenadila je pratioce na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom pokazala lice bez šminke i filtera.

Marijana je u automobilu napravila selfi, na kojem nije imala ni trunku šminke.

Mnogi su prvi put primetili da Marijana ima pege na licu.

photo: printscreen/instagram/micicmarijana

– Dan bez šminke – napisala je Marijana, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, voditeljka Marijana Mićić ponosna je majka dve ćerke, Ane i Sene. Ona ne krije da uživa u svemu što majčinstvo nosi, ali ipak postoji nešto zbog čega ona svake noći plače. Marijanina majka je preminula, pa njena deca danas odrastaju bez bake, što je nešto što je boli svakog dana.

Sa svojim partnerom Milošem zajedno je već 11 godina, a upoznali su se sasvim slučajno.

– Još sam radila u jednoj produkcijskoj kući.Spremali smo se za snimanje, a on je prolazio sa kesama sa hranom.Iz šale sam ga pitala da li je to za mene, a on je prišao i dao mi. Ubrzo smo počeli da se dopisujemo i viđamo i tako se nastavilo i dodala da ju je osvojio svojim vaspitanjem i obrazovanjem.

– Odmah se primetilo kako poštuje ceo ženski rod.Uz to je živa enciklopedija, šta god da ga pitaš daće ti odgovor. Brzo sam pomislila da bih želela da bude otac moje dece. I često mladim devojkama govorim da mogu da se zabavaljaju sa bilo kim, ali da dobro paze sa kim će imati decu. Jer su za tu osobu vezane do kraja života – rekla je u emisiji Chit Chat sa Nemanjom na Hype televiziji.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner