Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Marija Žeželj čestitala bratu rođendan: “Najveći poklon koji su nam roditelji ikad dali bili smo mi”!

Objavio: RHT
09/06/2021 10:39 AM

Manekenka i influenserka Marija Žeželj podelila je sa fanovima slike sa svojim godinu i po dana mlađim bratom Milanom i na taj način mu čestitala rođendan.

Marija Žeželj-Foto:Printscreen Instagram

Marija  je objavila fotke iz porodičnog albuma, kada su bili deca, i otkrila svima neke posebne trenutke iz tog perioda. Uz to je istakla koliko joj brat znači u životu i napisala mu veoma emotivnu čestitku.

– Ti si jedan od najlepših i najiskrenijih ljudi koje znam. Najveći poklon koji su nam roditelji ikad dali bili smo mi. Tako sam srećna što imam malog brata poput tebe i zauvek ću biti zahvalna što te imam pored sebe. Srećan ti dan, volim te – napisala je ona.

Influenserka je takođe pokazala pratiocima koliko su oni danas bliski i srećni što imaju jedno drugo u životu.

 – Moj zauvek najbolji prijatelj – istakla je u opisu njihovih fotografija, na kojima su nasmejani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner