Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Marija Šerifović obradovala svoje pratioce na Instagramu! “Mario kakav si ti Bog, otac nacije”! (VIDEO)

Objavio: RHT
20/05/2021 8:00 AM

Naša jedina pobednica na prestižnom evropskom, muzičkom takmičenju Evroviziji sinoć je uključila live i prenosila šta se dešava na ovom takmičenju u Roterdamu.

Naime, ona je prenela deo atmosfere i komentarisala takmičare, a njen live je pratilo skoro 14 hiljada ljudi. Marija je rekla da su naše takmičarke bile fantastične ali i da joj se dopao Švajcarac.

“Mario kakav si ti Bog, otac nacije”, “Ajmo Hurricane”, “Mi smo sa vama uvek”, Carice ste”, bili su samo neki od komentara.

Kako je sinoć bilo u Roterdamu pogledajte u videu:

hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner