Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Marija napravila šou: Uživala uz crveno vino pa krenula redom da zove koleginice i sve snimala!

Objavio: RHT
18/04/2021 11:00 AM

Pop pevačica Marija Šerifović napravila je pravi šou na svom Instagram profilu kada je, kako je rekla, iz dosade sipala sebi crveno vino.

Foto:Printscreen

Tada je tek počela žurka, jer je pevačica u pozadini puštala narodnu muziku, i uporno ponavljala da joj je dosadno, te je morala da uključi “lajv”.

Kako su njeni pratioci ulazili da vide šta se dešava na njenom profilu, Marija je među gledaocima uočila i neke svoje koleginice, među kojima su Edita Aradinović, a nakon nje i Ana Bekuta.

Foto:Printscreen

Kada se Edita ubacila u Marijin lajv, obe nisu mogle da se zaustave od smeha, jer je Marija sve vreme svojom pričom zasmejavala koleginicu koja je istakla da je još uvek u Dubaiju i da se vraća uskoro.

Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner